❤️امروز تولد ۴۴ سالگی من بود❤️
۴۴ امین سال تموم شد وارد ۴۵ امین سال از عمری شدم که نمیدونم چقدر ازش باقی مونده.متاسفانه سال خوب و پرباری نبود تنها نکته ی مثبتش به دست آوردن سلامتی ام بعد از چهارسال استرس و اضطراب بود که بابتش شبانه روز شکر گزار خداوند هستم که لطف بیکرانش رو شامل حال من کرد و من رو لایق حیاتی همراه با سلامت دونست.همیشه معتقدم سه جیز گرانقدرترین سرمایه های انسان هست سلامتی،جوانی و زمان که هرکدوم اگر نباشه و از دست بره بدون اینکه ازش بهره برده باشیم زندگی ارزشش ازبین میره اما گاهی شرایط و سرنوشت باعث به هدر رفتن عمر و جوانی میشه که بعدها آدم به حال ازدست رفتنش افسوس میخوره.خداوند جز سلامتی یک جوانی از دست رفته هم به من بدهکاره که میدونم اون رو با بهترین ها برام جبران میکنه و با تمام سختی ها هییییچوفت از درگاهش نا امید نبودم.برای همین امروز نه کیک گرفتم نه تولد گرفتم نه شمع چون احساس کردم تموم شدن ۴۴ سالگی یکسالی که رفت در حال حاضر جشن گرفتن نداره کیک و شمع رو گرو نگه داشتم برای روزی که آرامش کامل برزندگی من و بچه هام حکم فرما بشه و آرزوهام برآورده سده باشه و جایی باشم که باید باشم حتی اگر مجبور بشم شمع چند سال باهم فوت کنم.
اصلا فکر نمیکنم که ۴۴ سالمه این سن رو باور ندارم و کاملا تو حال هوای هیجده سالگی به سر می بزم هنوز جامدادی کارتونی و ظرف غذای مهد کودکی و کتاب رنگ امیزی میخرم موهام با مو بند خرگوشی میبندم و وقتی با پسرم که ۲۳ سالشه حرف میزنم حس میکنم من ازون کوچکترم
خلاصه اینکه اگر منو به آرزوهام نرسونه عمر ازدست رفته جبران نکنه همینجور برمیکردم به نوزادی و پستونک هم میخرم 🤣🤣دیگه خودش میدونه با من
خدایا هزاران هزار بار بابت این فرصت ۴۴ ساله ای که به من دادی که تو این دنیا باشم ازت ممنونم
امیدوارم از این به بعد هم حضور من رو دراین جهان در جهت خوشحال کردن کمک و خدمت به آدمها به اشکال بزرگتری رقم بزنی🙏🙏🙏🙏
۱۳۵۹/۶/۳۰