2777
2789
عنوان

به وقت چهل و چهار سالگی

2489 بازدید | 108 پست

❤️امروز تولد ۴۴ سالگی من بود❤️ 

۴۴ امین سال تموم شد وارد ۴۵ امین سال از عمری شدم که نمیدونم چقدر ازش باقی مونده.متاسفانه سال خوب و پرباری نبود تنها نکته ی مثبتش به دست آوردن سلامتی ام بعد از چهارسال استرس و اضطراب بود که بابتش شبانه روز شکر گزار خداوند هستم که لطف بیکرانش رو شامل حال من کرد و من رو لایق حیاتی همراه با سلامت دونست.همیشه معتقدم سه جیز گرانقدرترین سرمایه های انسان هست سلامتی،جوانی و زمان که هرکدوم اگر نباشه و از دست بره بدون اینکه ازش بهره برده باشیم زندگی ارزشش ازبین میره اما گاهی شرایط و سرنوشت باعث به هدر رفتن عمر و جوانی میشه که بعدها آدم به حال ازدست رفتنش افسوس میخوره.خداوند جز سلامتی یک جوانی از دست رفته هم به من بدهکاره که میدونم اون رو  با بهترین ها برام جبران میکنه و با تمام سختی ها هییییچوفت از درگاهش نا امید نبودم.برای همین امروز نه کیک گرفتم نه تولد گرفتم نه شمع چون احساس کردم تموم شدن ۴۴ سالگی یکسالی که رفت در حال حاضر جشن گرفتن نداره کیک و شمع رو گرو نگه داشتم برای روزی که آرامش کامل برزندگی من و بچه هام حکم فرما بشه و آرزوهام برآورده سده باشه و جایی باشم که باید باشم حتی اگر مجبور بشم شمع چند سال باهم فوت کنم.

اصلا فکر نمیکنم که ۴۴ سالمه این سن رو باور ندارم و کاملا تو حال هوای هیجده سالگی به سر می بزم هنوز جامدادی کارتونی و ظرف غذای مهد کودکی و کتاب رنگ امیزی می‌خرم موهام با مو بند خرگوشی میبندم و وقتی با پسرم که ۲۳ سالشه حرف میزنم حس میکنم من ازون کوچکترم 

خلاصه اینکه اگر منو به آرزوهام نرسونه عمر ازدست رفته جبران نکنه همینجور برمیکردم به نوزادی و پستونک هم می‌خرم 🤣🤣دیگه خودش میدونه با من 

خدایا هزاران هزار بار بابت این فرصت ۴۴ ساله ای که به من دادی که تو این دنیا باشم ازت ممنونم 

امیدوارم از این به بعد هم  حضور من رو دراین جهان در جهت خوشحال کردن کمک و خدمت به آدم‌ها  به اشکال بزرگ‌تری رقم بزنی🙏🙏🙏🙏

۱۳۵۹/۶/۳۰

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

به به 

بسیار مبارک 

وقتی شما رو میبینم دلم گرم میشه که راه میانسالی پر نور و سروره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تولدت هپیییی مپییییییییی>>>

پروفم جانگ هوسوک(Jhope) از بی تی اس ||⟭⟬0=7-1⟬⟭ ||آریرانگ|| In the world full of boys,HE IS A GENTLEMAN![شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،وقتی راجب ی سنجاب کوچولو،نینی کوچولو،پسری،مردی..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم،منظورم هوسوکه]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم!عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک،جیکوک،ویمین هسن،هوپمین،یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و شیپشون شیپر نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒خلاصه بگم که بنگتن شیپر و بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس هیچوقت اطراف من نپلک![ی ادیت کوچولو اینجا بزنم،بعد از رای گیری برای ماما:اوتی سیکسایی ک بخاطر ی حرف فنبیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو ول کردین!ببینمتون اسکوتر یونگی رو از هفت ناحیه بهتون تقدیم میکنم،از سولواستنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت☀️تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتس ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم،کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد🐿️!از بین کنسرتای هاتس،کنسرت اوتی سونی رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و دختراشو به آتیش کشید🔥😌[ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم،کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات،آب بازی کردن🌟](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت: (عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)؛اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞]

عزیزم تولدت هزاران بار مبارک

سایه ات بالای سر پسرت و عزیزانت باشه صدسال🥰🥰

پیشنهاد مبکنم همین فردا کیک بخر و شمع تولدت و فوت کن

خوشیهای امروز و ب فردا موکول نکن

اینم تجربه من😊🥰🥰

هرکس عاشق شود صبر پیشه کند و عفاف بورزد،هنگام مرگ شهید مرده.

ان شاء الله عمر پر برکتی داشته باشی 

دیدن و درک جهان از دروازه ی چهل و چهار سالگی رو بهت تبریک میگم 

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مبارک باشه

امید تنها دارایی هست که بسیاااااار گرانبهاست،که شما دارید🫂

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹

تارا خانوم عزیز تولدت مبارک، ارزو میکنم هزار برابر سالهایی که زندگی یکم شیطونی کرد و خاطرت رو ازرده کرد روزهای خوش دوباره برگردن و شما بشی همون مامان قشنگی که سن درونش همون 18 سالگی هست پر از دنیای صورتی