2777
2789

سلام قشنگا❤❤

من چند روز پیش ازمایش گلوکز وcbc دادم اما اعداد خیلی بالا و پایینه من بازم تا جواب و ببرم دکتر استرس گرفتم 😯😯😯

شماها میدونید چرا اعداد اینجوریه😟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کم کم خونی داری عزیز

و عفونت ادراری

آزمایش قندت که نرماله و جای نگرانی اصلا نداره

اون wbc هم ک زده بالا مال همون عفونت ادراریته

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

سلام عزیزم من تو کارشناس ازمایشگاهم. به نظر میاد کم خونی و یه عفونتی چیزی داری چون گلبول سفید یه ذره بالاست. ولی بازم باید ببری پیش پزشک تا با توجه به علایم بهت بگه چه مشکلی داری ! بازم میگم من فقط نظر خودمو گفتم

شمار گلبولهای سفید خونت بالاست و شمار گلبول های قرمز خونت پایینه

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
سلام عزیزم من تو کارشناس ازمایشگاهم. به نظر میاد کم خونی و یه عفونتی چیزی داری چون گلبول سفید یه ذره ...

یه جایی خوندم مربوط به سرما خوردگیم میشه 

چون من 3 بار تو این ماها سرمای شدید خوردم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
مطمئنی اخه خیلی نگرانم

آره عزیزم اصلا نگران نباش

تازه من چون داروی کورتون مصرف میکنم ب خاطر آسمم شاید نزدیک ده ساله هربار آزمایش خون میدم wbc رو بالا زده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+