2777
2789
عنوان

Shayanام بیاید جواب ازمایشمو ببینید😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته باکتری نگتیوه ولی wbc ادرارش بین 1-2 هست.و این یعنی یه التهاب توی مثانه که میتونه مربوط به عفو ...

ببخشيد ولي هر كسي بهتون گفته wbc  با اين تعداد نشونه التهاب مثانه هست، اشتباه كرده!!!!!

ببخشيد ولي هر كسي بهتون گفته wbc  با اين تعداد نشونه التهاب مثانه هست، اشتباه كرده!!!!!

دکترم بهم گفت.دکترم خیلی کارش درسته.ایشون بودن که علت زایمان زودرسمو فهمیدن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نه بابا سرطان چیه! تو سرطان گلبول سفید خیلی بیشتر از این اختلاف داره با نرمال ! خدا برای هیچ کس نیاره . شما هم همیشه سالم و سلامت باشی . خودتو اذیت نکن برا کوچولوت خوب نیس!

نه بابا سرطان چیه! تو سرطان گلبول سفید خیلی بیشتر از این اختلاف داره با نرمال ! خدا برای هیچ کس نیار ...

مطمئنید اخه خیلی خیلی ترسیدم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
دکترم بهم گفت.دکترم خیلی کارش درسته.ایشون بودن که علت زایمان زودرسمو فهمیدن

عزيزم هر كسي گفته باشه اشتباه كرده.... اگر مطمئن نبودم نميگفتم. شايد شما تو مثانه باكتري داشتين كه در اون حالت حرفتون ميتونه درست باشه. بهش ميگن سيستيت. شما خودتم زحمت بكش و تو نت سرچ كن متوجه ميشي كه اين تعداد گلبول سفيد كاملا طبيعيه

پس نشونه چیه؟

عزيزم تعداد گلبولهاي سفيد خون كه بالا هست ميتونه دليلش عفونت و يا حتا سرماخوردگي تو اين فصل باشه ولي تعداد گلبولهاي سفيد ادرار شما در محدوده نرمال هست و اصلا عفونت ادراري نداريد

اره مطمئن باش. من میگم هنوز یه عفونت نهفته تو بدنت هست به خاطر سرماخوردگیات

معذرت میخوام معذرت میخوام واقعا معذرت میخوام اما هنوزم وقتی خلط گلومو میریزم بیرون رنگش سبزه بازم عذر میخوام😅😅 

این بهش مربوطه؟؟

یعنی عفونت کمیه با این تعداد؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
معذرت میخوام معذرت میخوام واقعا معذرت میخوام اما هنوزم وقتی خلط گلومو میریزم بیرون رنگش سبزه بازم عذ ...

اره پس هنوز برطرف نشده کامل فقط علایم فروکش کرده اونم به خاطر داروهایی که خوردی!