2821
2789
عنوان

کمممک کمک

139 بازدید | 19 پست

زیاد از تلگررام سر در نمیارم. با یکی دوست شدم(خیلی عوضیه) میخوام دیگه نه کاربری تلگراممو  نه ایدیمو نه پیویمو نداشته باشه یعنی دیگه منو نتونه پیدام کنه چی کار کنمم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

اول هرکانالی که برات مهمه رو لینک و ایدیشونو بردار و توی یه پیام‌رسان دیگه ذخیره کن 

بعد تو گوگل سرچ کن حذف حساب کاربری تلگرام بعد بزن رو سایتی که برات میاره و حساب کاربریتو دلیت کن 

بعد از اینکه دوباره نصبش کردی آیدی که انتخاب میکنی نباید آیدی الانت باشه اینطوری اگه شمارتو نداشته باشه دیگه پیدات نمیکنه

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول از همه بلاکش کن. چتو 2 طرفه پاک کن. ایدیتو عوض کن (اگه کلا ایدی نزاری که خیلی بهتره که نتونه اصلا پیدات کنه). اگه  میتونی یا چیز خاصی توش نداری ام میتونی دیلیت اکانت تلگرام کنی دوباره اکانت بزنی. 

اگه شماره تو نداره بلاکش کن آیدیتو عوض کن،پی وی هم اگه دارید بپاک دوطرفه

حذف حساب کاربری بزنم درست میشه یا نه

نمیخوام بلاکش کنم میخوام یجوری محو شم نفهمه

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
اول هرکانالی که برات مهمه رو لینک و ایدیشونو بردار و توی یه پیام‌رسان دیگه ذخیره کن بعد تو گوگل سرچ ...

مرسی گلم❤️😍

چاره ای نیستولی خب چتو دو طرفه پاک کن، تنظیمات رو بخش حریم خصوصی جوری تنظیم کن که با شماره نتونه پید ...

شمارم رو نداره

مرسی گلم❤️😍

خواهش میکنم عزیزم💛✨

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

خواهش میکنم عزیزم💛✨

دیگه این روش 100 درصدیه؟ نمیتونه پیدام کنه؟ 

دیگه این روش 100 درصدیه؟ نمیتونه پیدام کنه؟

نه دیگه نمیتونه چون حساب کاربری شما براش به صورت (حساب کاربری حذف شده) نشون داده میشه و نمیتونه بهتون پیام بده

ولی چتاتون براش میمونه اگه میخواین نباشه اول حذف دوطرفه بزنین بعد برین سراغ حذف اکانت

نه دیگه نمیتونه چون حساب کاربری شما براش به صورت (حساب کاربری حذف شده) نشون داده میشه و نمیتونه بهتو ...

مرسی عزیزم دعات میکنم😍🌹🙏🏻

مرسی عزیزم دعات میکنم😍🌹🙏🏻

خواهش میکنم گلم 

ممنون میشم به جای من برای مادرم دعا کنی بزرگوار💛✨

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش