2821
2789
عنوان

کمممک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
خواهش میکنم گلم ممنون میشم به جای من برای مادرم دعا کنی بزرگوار💛✨

فقط ببخشید یه سوال

حتما باید از طریق سایت دیلیت اکانت کنم چون توی تلگرام یه گزینه ای هست زده حذف حساب کاربری اونو میتونم بزنم؟ 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توی تلگرام سرچ کن ربات حذف اکانت تلگرام

ی ربات میاد باید استارت بزنی عضو چندتا کانال بشی بعدش شمارتو می‌نویسی توش ی پیام از تلگرام میاد فروارد می‌کنی به ربات خودش خودکار حذف میشه

فقط ببخشید یه سوالحتما باید از طریق سایت دیلیت اکانت کنم چون توی تلگرام یه گزینه ای هست زده حذف حساب ...

اون حذف حساب کاربری فقط تلگرام شما رو پاک می‌کنه و بعدا میتونی واردش بشی و همه ی اطلاعاتت سرجاشه 

ولی این سایت دسترسی همه کسایی که شماره شمارو ندارن به اکانتت مسدود می‌کنه و خودت هم اگه کانالی داری یا عضو گروهی هستی همه اینا پاک میشن برای همین گفتم لینکاشونو بردار

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

حقته تاتوباشی باادم عوضی دوست نشی

سرت تو کار خودت باشه فضول خانم😉😊

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
2824
2823
2791
2779
2792