2777
2789

الهی  انشالله درست بشه اره واقعا مناسفانه مردم هم دیدگاه خوبی به کسی که عینک میزنه نداره انگار طرف ایدز یا کرونا داره 

قشنگ میزنند تو سر اعتماد به نفس ...متاسفم بابت شعور و درکی که در حد جلبک دارند خلاصه سعی کن ورزش های چشمی انجام بدی 

ویتامین های چشمی مصرف کنی 

چیزهایی که باعث ضعیف شدن میشه کمتر استفاده کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی انشالله درست بشه اره واقعا مناسفانه مردم هم دیدگاه خوبی به کسی که عینک میزنه نداره انگار طرف ا ...

کی این حرفو زده😂

من ۶ساله عینکی هستم و ندیدم کسی به خاطر عینک منو مسخره کنه یا کاری کنه به عینکم حس بدی داشته باشم واقعا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کی این حرفو زده😂من ۶ساله عینکی هستم و ندیدم کسی به خاطر عینک منو مسخره کنه یا کاری کنه به عینکم حس ...

من عینکی نیستم اما ندیدم

اتفاقا ۹۰ درصد عینکی ها خیلی هم بهشون میاد 

یه دکتر داروساز داریم اینجا عینکی من بخاطر همون عینک روش کراشم 

الهی انشالله درست بشه اره واقعا مناسفانه مردم هم دیدگاه خوبی به کسی که عینک میزنه نداره انگار طرف ا ...

هی هم میپرسن شماره چشت چنده .. بابا الان شماره چشم منو بدونی چی بهت اضافه میشه😫😫😫ویتامین های چشمی یعنی چیا؟ اخه نه ثابت میمونه نه میاد پایین همش رو به افزایشه نمیدونم تا کی قراره نمره چشم بره بالا😫😫

من عینکی نیستم اما ندیدماتفاقا ۹۰ درصد عینکی ها خیلی هم بهشون میاد یه دکتر داروساز داریم اینجا عینکی ...

میگم دیگه جدا یه سری ها همه چی رو منظور دار میگیرن شاید اصلا استارتر اعتماد به نفسش به خاطر چیز دیگه ای اومده پایین نه حرف مردم چون یه سری عینکا خیلی اذیت میکنن واقعا😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
منم از ۱۲ سالگیم عینکی ام و روز به روزم بدتر میشه

فدای سرت منم چشمام ضعیفه نمیزنم ولی دیگه باید برم بگیرم

هیچ آدمی بی نقص نیست عینک خیلی هم شیک و قشنگه

اما بین خودمون باشه من خیلی غصه میخورم چون میترسم بهم نیاد😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792