2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا یه سری عینک ها اذییت میکنن؟مثلا چه عینک هایی؟

مثلاً افرادی که آستیگمات هست چششون نسبت به دوربین‌ها و نزدیک بینا کارشون سخت تره 

یا اونایی که شماره چشمشون بالاست و ذره بین یه باعث میشه چشماشون نسبت به هم قرینه نباشه و یکی کوچیکتر باشه به خاطر شیشه عینک که اینا برای نمرات بالای ۶ ۷هستش 

اینا روی اعتماد به نفس خیلی اثر می‌زاره 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فدای سرت منم چشمام ضعیفه نمیزنم ولی دیگه باید برم بگیرمهیچ آدمی بی نقص نیست عینک خیلی هم شیک و قشنگه ...

غصه نخور گلم عمل کن چشماتو

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

مثلاً افرادی که آستیگمات هست چششون نسبت به دوربین‌ها و نزدیک بینا کارشون سخت تره یا اونایی که شماره ...

آره خب سخته اینا

کاش جز عمل یه درمان راحت تر واسه ضعیفی چشم باشه

هیچی اندازه پیشرفت های پزشکی منو خوشحال نمیکنه

یه چیزی هم گفتن که واسه حیوون ها دندون کاشتن در اومده دارن رو انسان آزمایش میکنن کاش اونم زودتر تایید بشه همه انجام بدن

و یه کرمی چیزی بسازن آدم بزنه دماغش کوچیک بشه😐

آره خب سخته ایناکاش جز عمل یه درمان راحت تر واسه ضعیفی چشم باشههیچی اندازه پیشرفت های پزشکی منو خوشح ...

دندون فک نکنم قبول کنن که اگه بکنن انقد دندونپزشک بیکار میشه ولی واقعا کاش برای مشکلات چشم یه راه حل راحت‌تری از عمل باشه ایشالا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
۱۷

اصلا به حرف بقیه توجه نکن چند بار دماغشونو بسوزونی دیگه نمیگن

هرکی گفت شمارش چنده بخند بگو به چه دردت میخوره؟ یا بگو میخواین واسم عینک بخرین؟

اگرم زیاد گیر دادن توام بهشون گیر بده از ایراداتشون بگو

من ۲۳ سالمه دختر خالم هروقت منو میدید میگفت دوس پسر داری ؟ میخوای ازدواج کنی ؟ اونم تو جمع

یه بار بهش گفتم چطور مگه میخوای واسم جهیزیه بخری؟ دیگه لال شد

دندون فک نکنم قبول کنن که اگه بکنن انقد دندونپزشک بیکار میشه ولی واقعا کاش برای مشکلات چشم یه راه حل ...

دندون پزشکا خیلی نامردن پول خون باباشونو میگیرن میگن مواد گرونه 

در صورتی که یه کلیپ دیده بودم میگفت دوبرابر پول اون موادو از ملت میگیرن شایدم بیشتر

متاسفانه خدمات پزشکی وحشتناک گرونه همیشه دعا میکنم همه مردم سلامت باشن 

دندون پزشکا خیلی نامردن پول خون باباشونو میگیرن میگن مواد گرونه در صورتی که یه کلیپ دیده بودم میگفت ...

بله واقعا همینطوره ایشالا همه مردم سلامت باشن چ دکترای تازه کارم انسانیتشونو تو خونشون جا نذارن و با خودشون به مطب و بیمارستانم ببرن