ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۸۵؟؟میگفتی ننه دوسه سال دیگ ام دندون رو جیگر بزا ببینیم چی نیشه😂
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
یه فیلمی دیدم خانمه سنش بالا بود شوهر نداشت با یکی اندازه پسرش میخواست ازدواج کنه کلا قدیمیا انگار امید به زندگیشون بالاست اطراف خودمم میبینم خانمها و اقایون سن بالا تو فکر عملهای زیبایی و خوشکل کردن خودشون هستن
نه اسمش یادم نیست. عامه پسند رو دیدم بعد حاج اقاهه میگفت خواهر من این پسر بخاطر پولت میخواد باهات ازدواج کنه ولی زنه میگفت نه دوستم داره منم دوستش دارم حاج اقاهه میگفت الاالله لله خواهر من شما الان باید به فکر عاقبت و اخرتت باشی این عشق و عاشقیا واسه جووناست