ایش این خونمون خیلی لوسه واقعا تو ی آدم مستقلی زندگی و خونه مستقل داری خونمون چیه خدایی بچه ننه
اصلا هم ب لوس بودن نیست
همیشه میگم میخوام برم خونمون.
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
خب توام لوسی😂دلیل نمیشه چون تو میگی دیگه لوس بازی نباشه
لطف دارین شما گلی
شما حرفای بعدتم درسته🙂
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
معلومه ک درسته مثلا اینکه دروغکی میری تو تاپیکای لاغری میگی خودم فلان قرصو مصرف کردم عوارض نداشت ولی ...
بله بازم کاملا حرفتون درسته
شما وقتی ذهنتون مریضه من هرچی هم بگم بی فایده اس
واقعا برای من پیش اومد و استفاده کردم و نتیجه گرفتم. حالا نمیدونم چرا توی نینی سایت همیشه یه آدم بدبینی همچون شما پیدا میشه که به همه شک داره