2777
2789

شما وقتی به مادر و همسر خودت شک داری 

من اصلا انتظار یه حرف مثبتی از طرف شما ندارم

آدم شکاک همیشه در همه حال به همه شک داره‌

ذهنتون وقتی منحرفه اصلا احتیاجی نمیبینم ثابت کنم که من تجربیاتم رو بیان میکنم

شک به همه چی خودتو و بنیان خانوادتو از بین میبره

خودتو درمان کن

بای👌

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
شما وقتی به مادر و همسر خودت شک داری من اصلا انتظار یه حرف مثبتی از طرف شما ندارمآدم شکاک همیشه در ه ...

شمام وقتی میری میگردی تو تاپیکای بقیه درمورد چیزایی ک گه خوریش بتو نیومده نظر میدی وضعت همینه نچسب و یبسی 

حتی تو مجازیم وایب لوس و نچسبو نفرت انگیز بودن میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام وقتی میری میگردی تو تاپیکای بقیه درمورد چیزایی ک گه خوریش بتو نیومده نظر میدی وضعت همینه نچسب و ...

تا از مشکل روحی روانیت گفتم چرا به دل میگیری اینقدر عصبی میشی 

ریلکس باش یه روانپزشک خودتو نشون بده حتما

چون حال روحی شما اصلا برای اطرافیان خوشایند نیست و سراپا ضرره

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
تا از مشکل روحی روانیت گفتم چرا به دل میگیری اینقدر عصبی میشی ریلکس باش یه روانپزشک خودتو نشون بده ح ...

راست میگی چرا ناراحت شدم آخه یه نفهمی مث تو چرا باید بتونه منو ناراحت کنه😂

ای بابا از خودم معذرت میخوام ک یه کلاهبرداری مث تو رو تاثیر گذاشته 

راست میگی چرا ناراحت شدم آخه یه نفهمی مث تو چرا باید بتونه منو ناراحت کنه😂ای بابا از خودم معذرت میخ ...

انگار شوهرت حق داره بهت خیانت کنه

از خدا ممنونم که منو زن آفرید 

چون اگه مرد بودم با زنی مث تو محال بود یه ثانیه هم بمونم

حس حفارت و بدبختی و چندش بودن از سرو روی شما میباره

و من اصلا شخصیتم در حدی نیست که با آدم لجنی چون شما بخام دهن ب دهن بشم

شما یک آدم مریض روانپریش هستین که به مادر خودتون انگ خراب بودن رو زدین پس چه بسا که لایق زندگی کثیفی هستید

انگار شوهرت حق داره بهت خیانت کنهاز خدا ممنونم که منو زن آفرید چون اگه مرد بودم با زنی مث تو محال بو ...

اگه مردم بودی انقد خزو خیل هستی ک من هیچوقت نگاتم نمیکردم از همون مدل دستای زمختو گنده و مردونت معلومه چقد داغونی😂😂😂

مراقب باش نترکی داری خودتو از هفتاد ۰هت مختلف جر میدی هنو نمیخوای دهن ب دهن بشی🤦🤣🤣🤣

من تربیتم و اصالتم و شخصیتمو فرهنگم و تحصیلاتم و نوع رفتار و نوع زندگی ام اصلا در حد رفتار کثیف و ذهن آشفته و مریض شما نیست

دیگه هرچی بگید جوال

بی نخواهم داد تا ذهن مریضت عقده هاشو خالی کنه

من تربیتم و اصالتم و شخصیتمو فرهنگم و تحصیلاتم و نوع رفتار و نوع زندگی ام اصلا در حد رفتار کثیف و ذه ...

تو اگه شخصیت داری پس گه میخوری میای تو تاپیکی ک مال خیلی وقته پیشه و بتو گوخپریش نیومده نظر میدی

داری جر میخوری از حرص 🤣🤣🤣