2777
2789

من اگه بخوام همه کارامو تو یه روز کنم خسته میشم بدنم خالی میکنه 

معمولا دو روز در هفته جارو میکنم و گردگیری و بخارشوی میکشم 

یک روز درمیون دستشویی حمام میشورم 

دو هفته در میونم ملحفه و رو تختیامو میشورم

اشپزخونه ام دو هفته یکبار شلنگ میگیرم چون شیبش خوبه 

پرده و فرشامم سه بار در سال میدم بیرون بشورن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرروزتمیزمیکنم همه اینای ک گفتی روهرروزتمیزمیکنم بجزملافهاک دوهفته ای یکبارفروشاروهم شایدباورت نشه ماه پیش سه بارشستم بچم بیرون روی داشت پرده هاروهم دوماه یکبارمیشورم یه گازم توحیاط دارم خورشتیام سرخ کردنیارواونجاانجام میدم فقط برنج اب چای روتوخونه میزارم 

تازه دو‌ نفریم فقط شوهرمم دائم نیست

منم دو نفرم ولی اندازه ت نیستم 

هفته ایی ی بار جارو و شستن حمام و دستشویی.

هر دو هفته یه بار ملافه‌ها رو هر وقتم گازم کثیف بشه همون موقع اوکیش می‌کنم گردگیریم بستگی داره الان که در و پنجره رو بستم هفته‌ای یه بار ولی وقتی که تابستون بود هفته دو سه بار

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من هرروزتمیزمیکنم همه اینای ک گفتی روهرروزتمیزمیکنم بجزملافهاک دوهفته ای یکبارفروشاروهم شایدباورت نش ...

منم همینم 😂 

گاز و سینکمو هر شب قبل خواب میشورم وگرنه دلم اروم نیست 

بچه ام ندارم هنوز 

ولی کیف میکنم از اینکه همه چی مرتب و منظم و تمیز 

وارد خونم میشی بوی تمیزی میاد 

شوهرم هی میگه ولش کن یا یکیو بگو بیاد کمکت ولی خودم لذت میبرم از این کارا

من ک کار نمیکنم اصلا

ولی خواهرم ۸ ساعت سر کاره ، بقیه‌ش تمیزی خونه

چیزیم نباشه بازم میاد تمیز میکنه یا تغییر دکوراسیون میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب الکبری 🌱
منم همینم 😂 گاز و سینکمو هر شب قبل خواب میشورم وگرنه دلم اروم نیست بچه ام ندارم هنوز ولی کیف میکنم ...

منم شوهرم میگه ولش کن بعدن تمیزکن ولی خودم ب دلم میمونه سریع انجام میدم شبم مهمون داریم جات خالی مرغ روگذاشتم پخته زودگذاشتم گفتم بعدظهرابادمیادنمیشه ازشیش صبم بیدارم خواهر🥴بچم شیش بیدارمیشه منم بیدارم همه کارارومیکنم🥴