2777
2789
عنوان

مشهدیا کممممک

2984 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها چندوقته دنبال یه دکتر طب سنتی خوبم بین چندتا موندم میشه اگه کسی تجربه ای داشته یا یکی از اطرافیانش از این دکترا جواب گرفتن به منم بگه؟

دکتر سید جلال سید 

دکتر سحر خوش قامت

دکتر محمدرضا کاظمیان

دکتر فاطمه زو اشکیانی

دکتر سیده رامش سیدزاده دلویی

اگه خودتونم دکتر حاذقی سراغ دارین بگین لطفا😍😍😍 عاشقتونم

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
دکتر انوشیروانی  بیمارستان امام رضا بودن  من برای جوش صورت و ریزش موی شدید رفتم  ع ...

مرسی دوست جونم ایشون متخصص طب سنتی بودنبودن؟

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دکتر انوشیروانی  بیمارستان امام رضا بودن  من برای جوش صورت و ریزش موی شدید رفتم  ع ...

یعنی کاملا ریزش مو و جوشهای صورتت درمان شد؟؟ویزیتش چقدره؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
یعنی کاملا ریزش مو و جوشهای صورتت درمان شد؟؟ویزیتش چقدره؟

دو سال پیش بود

اره کاملا بر طرف شد 

فک کنم ۴۵

بازم دقیق یادم نیست 

سرچ کنید تو بیمارستان امام رضا احتمالا بیاد

پاییز میرسد ک مرا مبتلا کند ...😍
دو سال پیش بود اره کاملا بر طرف شد  فک کنم ۴۵ بازم دقیق یادم نیست  سرچ کنید تو بیمارست ...

چه خوب...ممنون دوستم😍

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
آیت الله ضیایی ک معروفه اونجا

اره ولی ایشون اصلا حضوری مریضو نمیبینن باید مشکلتو داخل کاغذ بنویسی بدی بهشون بعدم چون سرشون شلوغه ملاقات کردن باهاشون واقعا سخته 

اره ولی ایشون اصلا حضوری مریضو نمیبینن باید مشکلتو داخل کاغذ بنویسی بدی بهشون بعدم چون سرشون شلوغه م ...

ایسون پزشک هستن ؟؟ یا حاج آقا ؟؟ منظورم اسمشون آیت الله یا نه حاج آقا هستن ؟؟