2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل و نامزد دار بیاین

179 بازدید | 21 پست

طبق چیزی ک اطرافم دیدم

هرچی زن بیشتر خرج کنه و بیشتر ادا بیاد مردهااا بیشتر خواهانش هستن

اصلا قانع نباشید 

و تا جایی ک میتونین خرج کنیددد

و ازشون بکنید

ک قانع بودن و مظلوم بودن باعث دلزدگی میشه

حتی کسایی ک دوز پسررهم دارن هرچی بیشتر بکنن از طرف بیشتر طرفدار دارن

اگ اینکارو نکنین مییرن طرف کسی ک اینکارو باهاشون کنن

از من گفتن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

درست میگی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا هم زرنگ شدن حالا به شوهرا کاری ندارم ولی دوست پسرا دیگه مفتی خرجت نمیکنند یه چیزایی ازت میگیرن ک میلیارد هم جوابشو نمیده 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
دقیقان گل گفتی

فقط کاش علتشم میدونستم ک چرا مردا اینطورن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

میدونی من همیشه این حرفا رو که می‌شنوم میگم اره اینکه حس کنی از قانع بودنت سوءاستفاده شده بده. ولی اینکه صبح تا شب و شب تا صبح کنار مردی باشه که کل هدفت از باهاش بودن به قول شما کندنه وحشتناکه. 

نیکو صدام کنید❤️

زندگی های سطحی اینجوره من اصن خرج نمیکنم ولی شوهرم خیلی برام بریز بپاش میکنه دقت کردم هرچی کمتر خرج ...

شوهرت یک استثنا هست

میدونی من همیشه این حرفا رو که می‌شنوم میگم اره اینکه حس کنی از قانع بودنت سوءاستفاده شده بده. ولی ا ...

منم خیر سرم هیچوقت همچپین ادمی نبودم

ولی مردها عاشق این زن ها هستن

و حداقلش اینکه اون زن هم بعد جدایی دلش نمیسوزه ک چرا خرج نکرد

قبول ندارم همه مردها اینجوری نیستن.البته باید تعادل داشت.طبق حقوقتون خرج کنید هرچیزی به اندازه مهمه.زندگی لج و لجبازی نیست که.حالا اگه دیدین شوهرتون اینجوری دوست داره و خوشش میاد به خودتون همش برسید و خرج آرایش و لباس و تیپ کنید همش خب چه بهتر

بنظر من تو این اوضاع مالی درک کردن مردا خیلی بهتره من همیشه همسرم و درک کردم اونم همیشه هوام داشته و ...

چیزی ک من گفتم رو بر اساس واقعیت و دیدهده هام گفتم