2777
2789

چه اونی که از عشق بچه دار میشه خود خواهی کرده که یک نفر وارد این دنیای بی رحم کرده 

چه اونی که  

بخاطر داشتن کودک کار بچه دار میشه 

خودخواهی کرده 

من اصلا با شرایط کشور کاری ندارم 

من از اولش مخالف ازدواج و بچه دار شدن بودم 

ظلم و بی رحمی هستش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله 

ادمایی که الان بچه دار میشن 

فقط دو تا علت داره یا لینکه خود خواهن و نمی خوان خودشون تنها باشن 

یا معتقدن بچه پایه زندگی رو سفت می کنن 

در صورتی اگر به فکر بچه باشن در واقع هیچوقت بچه دار نمیشن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

من میگم شرابط باید جور باشه نه فقط مالی روحی فکری.

به هرحال اون بچه به غیر پول به تربیت درست نیاز داره.به عشق و حمایت نیاز داره.

کلا گفتن این مطالب تو این سایت درست نیست.

اینم جزیی از روند طبیعت به نظرم . درسته ما با خواست خودمون وارد دنیا نشدیم منم گاهی میگم کاشکی دنیا نمیومدم وقتی آنقدر ظلم هست و ... . اون دنیا هم تازه هست ولی به خودم که میام این نظرو ندارم .خصوصا که بچه ها پاک و مظلومن بهشون عشق بدیم واقعا بهترین حس دنیا رو تجربه میکنند و بهترین زمان خودشو میسازه برای خودش هدف تعیین کنه تو کمکش کنی و به آرزو هاش برسونیش این خودخواهی نیست عشقه . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

آفرین به طرز فکر تو

یعنی چون از نظر جنابعالی خودخواهیه ملت بچه نیارن چون به نظر جنابعالی خود خواهن

میخوای باخدا هم درگیر شو که اینهمه آدم خلق کرده 

تو نمی‌خوای نیار ولی حقی نداری به بقیه بگی خودخواه