2777
2789

من از هر پسری خوشم میاد یا باهاش رفیق میشم یا باهاش حال میکنم مثلا خیلی باحاله معمولا یا ترک هستم یا کرد یا لر . من این 3 قوم رو مث چی دوست دارم با اینک قوم های دیگ خیلی خوب و مهربون هستن ولی همیشه دوست دارم شوهر م کرد باشه یا نه ی ترک یا ن ی لر ! آلان هم هرچی دقت میکنم میبینم اکسم ترک بود عشقمم ترک هست! از ی نفر خوشم میومد قبلا کرد بود ! 

کلا ناخودآگاه از کرد و ترک ها یجور دیگ خوشم میاد امیدوارم این 3 قوم همیشهههههههه خوشحال و سلامت باشن از این جا ب تمامی مرد و زن ها ترک و کرد و لر میگم عاشقونه و خیلی دوستون دارم 

من خودم ی رگ شمالی و ی رگ ترک دارم 

امیدوارم ما بقی قوم های ایران هم سلامت باشن

بنظرم کرد ها و ترک ها و لر خا خیلی غیرتی و ... هستن منم عاشق این مرد هام میگن خیلی ب زن اهمیت میدن و دقیقا تایپ منن عشقمم ترک هست خیلی دوسش دارم 

لطفت برای رسیدن ب عشقم برام صلوات بدین ممنومم🥰❤️ 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

من ترکم و اصلا درک نمیکنم چجوری از شهر ها و قومیت های دیگه ازدواج میکنید

خودم ترجیحم همشهریمه🤕🤕

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه قوم دیگه ای هم موند ک نگفته باشی

کلا 3 تا قوم گفتم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

من ترکم و اصلا درک نمیکنم چجوری از شهر ها و قومیت های دیگه ازدواج میکنیدخودم ترجیحم همشهریمه🤕🤕

ترک ها عشقنننن ایشالا همیشه سلامت باشید ❤️🥰

کل ایرانو گفتی شانسی هم باشه یدونش در میاد دیگه😂♥️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من ترکم و اصلا درک نمیکنم چجوری از شهر ها و قومیت های دیگه ازدواج میکنیدخودم ترجیحم همشهریمه🤕🤕

بله درستش همینه با هم شهری و هم فرهنگ خودت ازدواج کنی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
وای لهجه کرداا😍

من دارم سعی میکنم کردی یاد بگیرم و آهنگای کردی خیلیییی گوش میدم اصن عشقن