2777
2789
عنوان

بهترین خواننده زن مورد علاقتون

253 بازدید | 19 پست

هم خارجی باشه هم ایرانی فرقی نداره. ترکی المانی امریکایی البانی و.. فقط کسی ک سبک خوندنش بنظرتون برتره

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سزن آکسو

یلدیز تلبت

خواننده عرب هم الیسا

ایرانی گوش نمیدم نه صدا دارن نه محتوای اهنگ

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سزن آکسویلدیز تلبتخواننده عرب هم الیساایرانی گوش نمیدم نه صدا دارن نه محتوای اهنگ

اره محتواشون اصن جالب نی همش شکست عشقی یا عاشقونس

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بانو گوگوش

خواننده جدید؟

گوگوش

مرجان و مرضیه که هرسه تاشون قدیمی هستن

و سزن آکسو

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

اهنگ خارجی اصلا گوش نمیدم

بین ایرانیا فقط سارن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اهنگ خارجی اصلا گوش نمیدمبین ایرانیا فقط سارن

سارن خوبه ولی اونم همش عاشقانس

از بین اهنگای سارن اهنگ به ساعت حبسه این نگام. زیبا بود بنظرم

Somi از جنس صداش خوشم میاد

سبکش چطوره؟ کره ایه؟