2777
2789
عنوان

چه حیوون خونگی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 68 پست
بیرون وقتی نازشون میکنم بدنم میلرزه و یا وقتی خودشو بهم میماله تو دلم خالی میشه. نمیتونم سایت هم حسا ...

باورت‌ میشه..من نمیتونم ب گربه و مار نگاه کنم

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر نازننننن...عین خودم فقط میخوره و آروم حرکت می‌کنه 🤣🤣🤣 دوست باحالی می‌تونه باشه.

اره دقیقاااااا منم میگفتم لاکپشت میخوام مامانم میگفت خودت هستی دیگه بسه😐😂

یکی از دوستام داشت خیلی نازن صحبت میکردی انگار وایمیستاد به حرفات گوش میکرد 

انگار قیافش ناراحت و خوشحال میشد ووویییییییی😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

گربه موهاش نمیریزه؟

چرامیریزه شونه داره،بایدبکشی  اینستادیدم اینو

بعضی،گربهاکمترن،دلیلشو،نمیدونم براماکم بود،،،

بعدجاشون بلدن اونجامیخان اگه تاکیدکنی،یادشون  بدی ،،،دیگه چون،غلط میخورن،یکجامیریزه،،،،براماحیاط بود براش جاگذاشتیم گاهی میومد میرفت سرجاش توراه،رفتن موش نمیرخت

فقط توخاکشون خرابکاری دارن

الان،دیگه،حیاط وبیرون،نازش،میدم بیرونی،شده،داخل نمیاریم

شوهرم الانشم میگه این،موهاش،نمیرخت چه،خوب بود

کلاعاشق گربم خیلی ملوسن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چرامیریزه شونه داره،بایدبکشی اینستادیدم اینوبعضی،گربهاکمترن،دلیلشو،نمیدونم براماکم بود،،،بعدجاشون ب ...

همسایمون گربه داره تازه دنیا اومدن .دوست دارم یکی بیارم برای دخترم .قبلاً یکی داشت که بزرگ بود می‌رفت بیرون جیش میکرد خیالم راحت بود فقط موهاش می‌ریخت .این یکی که میگم کوچیکه نمی‌دونم می‌تونه بره بیرون جیش کنه یا نه 

بعد جیش کردنش چی ؟

فقط توخاکش جیش میکنه ،،،اصن،جای،دیگه،نمیرن

براماحیاط بودبیشترگاهی،میاوردیم بالا نازش میدادیم بازی،میکردیم میرفت پشت در درو نگاه،میکرد میومیو میخاس بره بیرون،جیش داشت

بچشوآوردیم عکس بگیریم این،سعی،کردبره توگلدون فهمیدیم دنبال  بوی،خاک جیش داره فرستادیم بیرون

بایدبوی خاک حس کنن بعد دشویی،کنن،طبیعتشونه

خیلی،خودشونولیس،میزنن،تمیزن،انصافا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

همسایمون گربه داره تازه دنیا اومدن .دوست دارم یکی بیارم برای دخترم .قبلاً یکی داشت که بزرگ بود می‌رف ...

چندوقتشه؟

میتونی یه گوشه براش خاک بزاری روپلاستیک بزرگ،یایچی شبیه لگن؟

اولا پیش خاک بهش غذا بده بوشوحس کنه بفهمه جای دشویهشو دیگه میره همونجا

چندوقتشه؟میتونی یه گوشه براش خاک بزاری روپلاستیک بزرگ،یایچی شبیه لگن؟اولا پیش خاک بهش غذا بده بوشوحس ...

نمیدونم چند وقتشه .خیلی کوچولوعه .حیاط داریم .نمی‌دونم چطوری یادش بدم جیش داشت بره بیرون .البته هنوز نیاوردمش‌.دو دلم .بیشتر برای دخترم دوست دارم بیارم خیلی گربه دوست داره .پارسال گربه داشت خیلی خوب باهاش بازی میکرد .شبا پیشش می‌خوابید.ولی اون بزرگ‌بود خودش می‌رفت بیرون جیش میکرد‌

نمیدونم چند وقتشه .خیلی کوچولوعه .حیاط داریم .نمی‌دونم چطوری یادش بدم جیش داشت بره بیرون .البته هنوز ...

اآره سرگرم میشه خوبه

میتونی نزدیک درخاک بزاری بفهمه،بیرون خاک هست مثلا دوساعت تو،هست بزاری نیم ساعت اینطوری،بیرون باشه شماهم هواست باشه بیرون وخاک وفهمید،

دیگه،حله،گربهاباهوشن

از دیواربالانمیره،نمیتونه،چون بچه س هنوز فقط بلدشه جای،دشویی،بیرون

وای کوچیکن،خیلی،نازن