خیلی دلم میخواد حیوون خونگی داشته باشم. سگ رو که نمیتونم بزارم مامانم قبول نداره، گربه ها هم خیلی نازن اما مور مور میشم وقتی نوازششون میکنم و انگار ترس دارم.
یه چیزی که اگه میشد تو خونه نگه داری کرد خوب بود. خرگوش قبلا داشتم اما خیلی بوی بدی میداد، تو خونه هم نمیشه نگهش داشت. پرنده خوبه؟ یا همستر؟ موندم به خدا😭
پرنده یه چیزایی تو تنشون داره نمی ریزه بیرون ؟ من یه مینا چند روز اومد تو بالکن مون توی خونه راه ندادم همونجا براش آب و غذا گذاشتم خیلی تو بالش و نوک می زد .
مامانت اگه میتونی راضی کن سگ بیارارزشش از همه حیوانات بیشتره
کلا قبول نداره، میگه جای اون حیوون خونه نیست بیرونه. نه که نزاره نازش کنم. بیرون هر موقع ببینم بدو بدو میرم اما چون وسواس داره, تو خونه نمیتونه قبول کنه. اما با بقیه شون مشکل نداره
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
همون،گربهچرامورمور؟ازدوماهگی بیارخیلی نازن،،سگ هم همینطوره،سرگرم میکنن،آدمو،وبامزس حرکاتشونتجربه حیو ...
بیرون وقتی نازشون میکنم بدنم میلرزه و یا وقتی خودشو بهم میماله تو دلم خالی میشه. نمیتونم سایت هم حساسیت هست. طوری که این اخیر دیگه نمیتونم دست بزنم بهشون و حتی وقتی نزدیک میان میترسم