2777
2789

پریودم ۲۰ روز عقب افتاد بخاطر همین الان ک شدم خیلی درد شدیدی دارم .دیشب اصلا اعصاب نداشتم اینقدر حالم بد بود دلم میخواست برم وسط حیاط بشینم زار بزنم . اینقدر بهانه گرفتم و به دست و پای همسرم پیچیدم البته اینم بگم من دارم درد میکشم اون سرش یکسره تو گوشیه😞😞

شما هم با همسرتون جر و بحث میکنید ؟

نمی‌دونم چرا اینقدر رو همسرم هم حساس شدم 

یعنی ممکنه از چشم همسرم افتاده باشم ؟🥲🥺🥺🥲

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهه عزیزمممم دعوا همه جا هست انقد حساس نشو،شوهرتونم درکت میکنه که پریودی و عصاب نداری

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

نهه عزیزمممم دعوا همه جا هست انقد حساس نشو،شوهرتونم درکت میکنه که پریودی و عصاب نداری

من همش ترسم از اینه که بخاطر جر و بحث از چشمش بیفتم 😞😞

من همش ترسم از اینه که بخاطر جر و بحث از چشمش بیفتم 😞😞

جر و بحث همیشهه هست اوایل ازدواجتونه دعوا هست تا بفهمین چی به چیه و یه سری سو تفاهما حل شن

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

جر و بحث همیشهه هست اوایل ازدواجتونه دعوا هست تا بفهمین چی به چیه و یه سری سو تفاهما حل شن

ممکنه زن و شوهر از چشم هم بیفتن یا دیگه مثل اول نشن بخاطر این جرو بحث ها؟

نه مردا رو هنوز نشناختی

کلا همینن

دیروز ب همسرم میگم همسایه در میزنه برو ب کتلت ها سر بزن

اومدم بعد یه ربع دیدم کتلت ها سوخته

میگم چرا سوختن پس

میگه گفتی سر بزن😞

فقط اومده به کتلت ها سر زده

نکرده یه زیر و روشون کنه

مردا همینن

از من ب تو نصیحت

اصلا رو مخش نرو

خواستت رو هم واضح بگو

بگو دلدرد دارم منو ببر دکتر

انتظار نداشته باش مثل مادر و خواهرت خودش بفهمه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

ببین چون تازه عروس هستی محیط زندگی ات عوض شده 

روی سیستم جسمانی  هم تاثیر گذاشته و عقب انداختی 

دوره ی (pms) یعنی همون دوران قبل و خود پریودی ت اینکه اینطوری باشی ممکنه برا خیلی ها پیش بیاد .. فقط تو این دوران تا میتونی خودتو کنترل کن و سعی کن با خودت کنار بیایی تا بگذره اگه بخوای به اطرافیانت تلخ کنی ازت خسته میشن 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد

ببین مردایی که20_30سال زندگی مشترک داشتن نمیدونن چطور با زن رفتار کنن چه برسه به همسرشما که سن کمی داره وتازه اول راهه بیتوجهیش از نابلدی به دل نگیر

در مورد حساسیت خودت هم بخاطر هورمونهاست نگران نباش 

بعد از پریودی خودت تو گوگل سرچ کن رفتار آقایان باخانمها در پریودی بعد برای همسرت هم بخون شاید شاید کمی تاثیر داشت هرچند آقایون ثابت کردن تواین زمینه ها خیلی نفهمن 😏

ممکنه زن و شوهر از چشم هم بیفتن یا دیگه مثل اول نشن بخاطر این جرو بحث ها؟

معلومه که نه! شما اولای زندگیتونه تا یه سری حرفا و مشکلا حل شن هی جرو بحث هست مهم اینکه این دعواها تو دوس داشتناتون تاثیری نزاره

مگه بعدش اشتی نمیکنین و از دل هم درنمیارین؟

معلومه که نه! شما اولای زندگیتونه تا یه سری حرفا و مشکلا حل شن هی جرو بحث هست مهم اینکه این دعواها ت ...

آره خب معذرت خواهی میکنیم تموم میشه 

ولی من جدیدا الکی رو همسرم حساس شدم نمی‌دونم چرا 

آره خب معذرت خواهی میکنیم تموم میشه ولی من جدیدا الکی رو همسرم حساس شدم نمی‌دونم چرا

چون دوسش داری اینجوریه 🥺یا نی نی سایتم اثر داره واقعا😑

ولی نگران نباش تاثیری نداره بت قول میدم

امیدوارم خوشبخت ترین باشییی

2790
2778
2791
2779
2792