2777
2789
عنوان

جدایی و دلتنگی

178 بازدید | 19 پست

یه رابطه ۵ساله رو الکی الکی تموم کردیم

یه روز بهم قول داده بود که فلان روز حتما میاد پیشم

چون مدتها بود همو ندیده بودیم و کمتر برام وقت میذاشت  

شب قبلش کارشو بهانه کرد و گفت نمیتونم بیام (میتونست یکم دیرتر بره سر کار یا اینکه کلا بپیچونه و نره )

بهش گفتم اگه فردا اومدی که خب اگه نه برای همیشه برو

اون روز نیومد من همش چشمم به در بود ولی نیومد...

منم فهمیدم که اولویتش نیستم

حتی یه پیام نداد عذرخواهی کنه

اخر شب یه زنگ کوتاه زد برنداشتم 

روز بعدشم منتظر بودم پیامی چیزی بده عذرخواهی کنه ولی هیچی 

عصبی شدم انفالوش کردم و اونم زد بلاکم کرد تو اینستا و تلگرام

و الان سه هفته س من موندم و یه دل شکسته و ذهن پر سوال

در حالی که کلی خاطرات خوب داشتیم با هم 

به راحتی بلاکم کرد و رفت

دلم پر غمه 

روزهام به سختی میگذرن 

هیچکس دیگه رو هم نمیتونم دوست داشته باشم 

نمیدونم مقصر کدوممون بود 

من وقت میخواستم برام وقت بزاره همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم متاسفم که اینو میگم اما 

رابطه ت الکی الکی تموم نشده ، یه جایگزین پیدا شده و بعد این رابطه شکراب شده :(

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
تموم کردن رابطه ۵ساله خیلی سخته نمیدونم اون چطور تونست

جایگزین جایگزین 

شک نکن

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

ببین.وقتی میگن نرید توی رابطه همین میشه،شما دل میبندی،اون فقط بچشم اسباب بازی بهت نگاه میکنه،وقتی اسباب بازیش دلشو زد میندازتش دور،چون یه اسباب بازی جدید دیده.البته نگران نباش بمحض اینکه چیزی پیدا نکرد برمیگرده دوباره چندماهی وقتشو پر میکنی براش تا یوی پیدا کنه.

ببخش ولی حقیقتا اینجورین.

هیچ کدومتون به بلوغ فکری نرسیدین ولی اول شما شاید به هردلیلی نتونسته بیاد یا حالش مساعد نبوده چرا ی اجر میخوای برداری میزنی کل دیوارو خراب میکنی شبش بهت زنگ زد چرا جواب ندادی پس فردا تو زندگی مشترک هم دعوا هست قهر هست خود من دیشب قهر بودم باشوهرم امشب اومد منت کشی خوب منم میتونستم قهرکنم جواب ندم ولی دیدم زندگی شوخی بردار نیست باید هردوطرف کوتاه بیان مشکل ما اینه به بلوغ فکری نمیرسیم 

هیچ کدومتون به بلوغ فکری نرسیدین ولی اول شما شاید به هردلیلی نتونسته بیاد یا حالش مساعد نبوده چرا ی ...

میدونی چرا 

چونکه یه پیامم نداد حتی 

حتی یک کلمه ننوشت 

در حالی که میتونست از دلم در بیاره

بی خیالش بی لیاقت بوده فردا برو باشگاه ثبت نام کن بمونی خونه شاید بیفتی به منت کشی و غلط کردن اینطور ...

نه هرگز منتشو نمی کشم 

چون بهم قول داده بود میاد ولی نیومد و کارشو بهونه کرد 

و اینکه واقعا دلم شکسته