2777
2789
عنوان

جدایی و دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 19 پست
میدونی چرا چونکه یه پیامم نداد حتی حتی یک کلمه ننوشت در حالی که میتونست از دلم در بیاره

ببین خوب گوش کن من شب قهر کردم ولی لباسشو اتو کردصبحونش و میوشو غذاشو تو کیفش گشتم صبح حتی بلندشدم ولی باهاش حرف نزدم رفت 

شب برگشت گفت : اشتی ؟ مسخره بازی دراورد گفت دلم برات تنگ شده بود همش فکر میکردم منو تو چقدر خوشبختیم گفتم پس چرا ی زنگ نزدی گفت خوب قهربودیم گفتم الان از دستم ناراحتی عزیزم شاید اون روز که نتونسته بیاد واقعا براش ی کار پیش اومده و شبش که زنگ زده میخواسته توضیح بده نمیگم کار اون درست نه اصلا فقط میگم پنج سال رابطه ارزشش رو داشت که جواب تلفنشو میدادی و حداقل بزرگونه و بالغ از هم خداحافظی میکردین بلاک و انفالو کردن کار بیهوده ای بود عزیزم 

ببین خوب گوش کن من شب قهر کردم ولی لباسشو اتو کردصبحونش و میوشو غذاشو تو کیفش گشتم صبح حتی بلندشدم و ...

حرفاتو قبول دارم با جون و دل 

منم تند رفتم 

الان دیگه کار از کار گذشت

و غصه موند واسم 

اتفاقا حسرت همینو میخورم که کاش جوابشو میدادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفاتو قبول دارم با جون و دل منم تند رفتم الان دیگه کار از کار گذشتو غصه موند واسم اتفاقا حسرت همینو ...

عزیزم اینارو نگفتم که برنجمت نه ! فقط صبور باش و با خدا راز و نیاز کن امیدوارم اگه تو ی مدار و هم فرکانس باشین بسمت هم برگردین 

عزیزم اینارو نگفتم که برنجمت نه ! فقط صبور باش و با خدا راز و نیاز کن امیدوارم اگه تو ی مدار و هم فر ...

اتفاقات قبلش باعث شد من تند برم

هفته قبلش یک روز کامل غیب شد و نه پیامی نه هیچی 

شبش پیام دادم اون موقع تازه یاد من افتاد

چن وقت قبلشم یه نفر تو محل کارمون پیشش بد منو گفت 

اونم از من دفاع نکرد فقط خندید

اتفاقات قبلش باعث شد من تند برمهفته قبلش یک روز کامل غیب شد و نه پیامی نه هیچی شبش پیام دادم اون موق ...

عزیزم فکر نکن من این روزا رو نگذروندم میفهممت ولی بیا منطقی حرف بزنیم پنج سال خیلیه بلاتکلیفی حتی میگن پنج سال هم عقد نمونین قبول کن زنها احساساتین مردا اینطور نیستن یا اگه باشن بمرور دیگه مثل قبل نیستن به هیچی فکر نکن بسپار بخدا و دقیقا عین این جمله رو با خدا زمزمه کن خدایا اگه این اقا به صلاح من و خواست تو همین برام درستش کن و گرنه یکی مثل این یا بهتر از این فرد سر راهم قرار بده