2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 17 پست
درسته بخاطر عشق واقعی میتونن کاری نکنن ، منم میدونم که چت هاش از روی علاقه نبود و واقعا واسه سرگرمی ...

تو اینستاش بمون هرک پیام داد بلاک کن من خودم ایتستاش داشتم اصلا براش مهم نبود بهم رمزش میداد اگ از اینا بگزره یعنی واقعی عاشقت ولی اگ هنوز درگیر این ک ن نمیدم یعنی هنوز تو فکر شیطونی و این خوب نیس باید عاشقش کنی 

تو اینستاش بمون هرک پیام داد بلاک کن من خودم ایتستاش داشتم اصلا براش مهم نبود بهم رمزش میداد اگ از ا ...

تو اینستاش ۶ ماهه هستم

تلگرامش هم بعد این قضیه گفت بمون داخلش

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ت برو بقول خودت واسه ادب کردنش باچندتاپسر بحرف بعد بیا تاپسک بزن یهویی پاتنرم عوض شو کم کم سرد شد بعد منو نخاست واسه ازدواج اقایی چنین چیزی ازت ببینه مطمئن باش نمیخادتت باهات شاید بمونه ولی نمیگرتت دومن اوشون قبل رابطه باشما ت رابطه بودن حق داشته تعهدی ب شما نداشته ک دراینده شما میایی و بهت برمیخوره خواهرمن اشتباه شما اینه گذشته ادمو شخم میزنی بخداقسم کاری خوبی نیست اکانت یکیو بگیری و چکش کنی اون لطف کرده نباید میداد یعنی چی این رفتارا خانم باش  بخاطر گذشته رابطتتو دلچرکین نکن انتقام چیومیخای بگیری بتو خیانت نکرده گذشتشه دگ... اکانتشو بهش بده هم تل هم اینستا تا کی ادم بخاد یکیو چک کن خدای نکرده یک اقا بخاد کاری کنه راشو پیدا میکنه این کارا ارامش خودتون ازبین میبره اون اقام بالاخره خسته میشه بش برمیخوره باید ب شما جواب پس بده اکانتشم دست شما باشه  لطفا خانمامه برخورد کن بگو عزیزم اعتماد باید دوطرفه باشه ن اینک من شمارو چک کنم شما منو تاکی قراره اینجور باشه بنظرم ت اخلاقتون تجدید نظر کنید

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز