دو سال با یکی تو رابطم خیلی همو دوست داریم ، یه روز رفتم تو اکانتش ( البته خودش گفت برو واسه کاری ) دیدم ۳ ماه پیش با چند تا دختر که قبلا تو گروه ها میشناخت چت کرده ، الان باید چ کنم ؟؟؟ به روش اوردم گفت واسه سرگرمی بوده و دیگه نمیکنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من عشق اولم ک هنوز ک هنوز عاشقشم بعد چندین سال برام تعریف میکرد با ی دختره بوده تو خود خونشون از ل..ب. ایکا گرفت خیلی با رابط ما هم فاصله نداشت خب ناراحت شدم و دعوا اینا و بلاک ولی بعد برام مهم نشد چون بشدت عاشقش بودم و اونم واقعا عاشق میدونی مردا نمی تونن ی چیزای رو کنترل کنن ولی اگر عاشق بشن واقعا می تونن بخاطر تعهد بهت کاری نکنن اگ بخان و اون کاری نکرد بهش التماد داشتم بستگی ب خودت داره
یعنی وقتی با هم بودین با یه دختزه بود ؟ بعد تو فهمیدی و دیگه خیانت نکرد تا الان؟؟؟؟
ن قبل ک با من باش شاید مثلا ۱ ماه قبل اون ولی عاشقی مون اینطور بود ک خودم رفتم طرفش اون اصلا فک نمیکرد من برم طرف اون برا همین تو مغزش بهش فکرم نمیکرد ولی خودش میگفت خیلی دوست داشتم نمیشد بگم بت میترسیدم ب مامانم بگی بعد دیگ من خودمو نزدیک کردم بش اونم از خدا خاسته اینقد عاشق هم شدیم ک عروسیم نمیرفت اگ میخاس بر میگف تو میری ؟منم بیام