2777
2789
عنوان

خیانت

239 بازدید | 17 پست

دو سال با یکی تو رابطم خیلی همو دوست داریم ، یه روز رفتم تو اکانتش ( البته خودش گفت برو واسه کاری ) دیدم ۳ ماه پیش با چند تا دختر که قبلا تو گروه ها میشناخت چت کرده ، الان باید چ کنم ؟؟؟ به روش اوردم گفت واسه سرگرمی بوده و دیگه نمیکنم 

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستین❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میکنه...

واسه اینکه ناراحتش کنم با چند تا پسر چت میکنم و بهش گفتم خیلی ناراحت شد اما چون خیلی بهم اعتماد داره باور نکرد... 

من عشق اولم ک هنوز ک هنوز عاشقشم بعد چندین سال برام تعریف میکرد با ی دختره بوده تو خود خونشون از ل..ب. ایکا گرفت خیلی با رابط ما هم فاصله نداشت خب ناراحت شدم و دعوا اینا و بلاک ولی بعد برام مهم نشد چون بشدت عاشقش بودم و اونم واقعا عاشق میدونی مردا نمی تونن ی چیزای رو کنترل کنن ولی اگر عاشق بشن واقعا می تونن بخاطر تعهد بهت کاری نکنن اگ بخان و اون کاری نکرد بهش التماد داشتم بستگی ب خودت داره 

من عشق اولم ک هنوز ک هنوز عاشقشم بعد چندین سال برام تعریف میکرد با ی دختره بوده تو خود خونشون از ل.. ...

یعنی وقتی با هم بودین با یه دختزه بود ؟ بعد تو فهمیدی و دیگه خیانت نکرد تا الان؟؟؟؟

من عشق اولم ک هنوز ک هنوز عاشقشم بعد چندین سال برام تعریف میکرد با ی دختره بوده تو خود خونشون از ل.. ...

درسته بخاطر عشق واقعی میتونن کاری نکنن ، منم میدونم که چت هاش از روی علاقه نبود و واقعا واسه سرگرمی بود ولی نمیخوام زود باهاش خوب شم تا پرو بشه 

به نظرت چه رفتاری داشته باشم تا حسابی درس عبرت براش بشه کارش؟

یعنی وقتی با هم بودین با یه دختزه بود ؟ بعد تو فهمیدی و دیگه خیانت نکرد تا الان؟؟؟؟

ن قبل ک با من باش شاید مثلا ۱ ماه قبل اون ولی عاشقی مون اینطور بود ک خودم رفتم طرفش اون اصلا فک نمیکرد من برم طرف اون برا همین تو مغزش بهش فکرم نمیکرد ولی خودش میگفت خیلی دوست داشتم نمیشد بگم بت میترسیدم ب مامانم  بگی بعد دیگ من خودمو نزدیک کردم بش اونم از خدا خاسته اینقد عاشق هم شدیم ک عروسیم نمیرفت اگ میخاس بر میگف تو میری ؟منم بیام 

ن قبل ک با من باش شاید مثلا ۱ ماه قبل اون ولی عاشقی مون اینطور بود ک خودم رفتم طرفش اون اصلا فک نمیک ...

چطوری نزدیکش کردی انقد؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز