دو سال با یکی تو رابطم خیلی همو دوست داریم ، یه روز رفتم تو اکانتش ( البته خودش گفت برو واسه کاری ) دیدم ۳ ماه پیش با چند تا دختر که قبلا تو گروه ها میشناخت چت کرده ، الان باید چ کنم ؟؟؟ به روش اوردم گفت واسه سرگرمی بوده و دیگه نمیکنم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من عشق اولم ک هنوز ک هنوز عاشقشم بعد چندین سال برام تعریف میکرد با ی دختره بوده تو خود خونشون از ل..ب. ایکا گرفت خیلی با رابط ما هم فاصله نداشت خب ناراحت شدم و دعوا اینا و بلاک ولی بعد برام مهم نشد چون بشدت عاشقش بودم و اونم واقعا عاشق میدونی مردا نمی تونن ی چیزای رو کنترل کنن ولی اگر عاشق بشن واقعا می تونن بخاطر تعهد بهت کاری نکنن اگ بخان و اون کاری نکرد بهش التماد داشتم بستگی ب خودت داره
یعنی وقتی با هم بودین با یه دختزه بود ؟ بعد تو فهمیدی و دیگه خیانت نکرد تا الان؟؟؟؟
ن قبل ک با من باش شاید مثلا ۱ ماه قبل اون ولی عاشقی مون اینطور بود ک خودم رفتم طرفش اون اصلا فک نمیکرد من برم طرف اون برا همین تو مغزش بهش فکرم نمیکرد ولی خودش میگفت خیلی دوست داشتم نمیشد بگم بت میترسیدم ب مامانم بگی بعد دیگ من خودمو نزدیک کردم بش اونم از خدا خاسته اینقد عاشق هم شدیم ک عروسیم نمیرفت اگ میخاس بر میگف تو میری ؟منم بیام