بله من درد پدرمو درآورده البته الان به زور نوافن آرومم هر چهار ساعت نوافن میخورم با آموکسی و مترونیدازول هر ۸ ساعت عفونت خشک بشه برم بکشم منم درد میزنه به فکم خیلی بده😭
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
بله هر ۲۴ ساعت ،سفیکسیم ۴۰۰الانم درد داره دیگه به گریه میرسه روزی دوتا امپول پنی سیلین زده
چرا نمیکشه؟
بله من درد پدرمو درآورده البته الان به زور نوافن آرومم هر چهار ساعت نوافن میخورم با آموکسی و مترونید ...
الان داداشم داره ناله میکنه از درد ،فکش اندازه بادکنک باد کرده ،باید عقونت خشک شه ،دکتر گفت اگر بیشتر بشه مجبور میشن فکشو شکاف بدن عفونت رو خارج کنن ،هم نوافن میخوره هم سفیکسیم ،دیروز آموکسی سیلین رو عوض کرد دکتر ،ایشالا شما هم خوب شی ،درد دندون واقعا بده
ای بابا فکر کنم باید جراحی بشه برای درد شدید شیاف دیکلوفناک استفاده کنه و اگه اون پوست سفید داخل انا ...
خودش که همش امیدواره که به جراحی نکشه ،نشنیده بودم اناررو ،اصلا دهنش باز نمیشه ،یه خانمی هم پیشنهاد داد زالو بندازیم براش ،اگر انار پیدا کنم میگم بذاره روش هرطور میتونه