2777
2789
عنوان

دختر خالم رید🤣😐

520 بازدید | 31 پست

خونه ی مامان بزرگم بودیم

شام خوردیم بعدش مامانم گفت دوتایی ظرفارو ببرید اول اون یه سینی که توش پر کاسه بود برد، حدود 5 تا کاسه و یه پیاله

بعد تا من بقیش رو ببرم 

صدای گرومپ اومد رفتم اشپز خونه دیدمـــــــ

کلی شیشه ریخته زمین فقط یه کاسه زنده مونده🤣😐

هیچی از خنده منفجر شدیم 😑

دخترخالم دویید رفت تو اتاق ما هم جمع کردیم رفتیم اتاق میگه ریدم 

تازه میخواستیم ظرفارو هم بشوریم😐

بعد قبل از اینکه بشکنه ظرفا مامانبزرگم نزاشت بشوریم

الان با خودم میگم 

انقدر نزاشتی ظرف بشوریم، خودشون حذف شدن، که تو هم نشوری این حرفو که زدم همه از خنده مردیم😑😑😑😑😑

حالا دخترخالم میترسه نزدیک مامانبزرگم بشه

تشنش هم هست نمیره اب بخوره 

تازه بچه بوده هم یه بوفه ی پر ظرفو زده ریخته شیکونده 

😶😬🤣🙄😐😑

گفتم یکم بخندیم 

ببخشید طولانی شده

بیاین خاطره های خنده درتون بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم پی پی کرده واقعا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دختر عمه من یبار واقعا رید

پارک بودیم رید تو شلوارش

بو گه میومد دیدیم پاچه شلوارش قهوه ای شده و دمپاییش پر عن شده

دختر نوجوون 

فرار کردیم اونم افتاده بود دنبالمون میومد که منم ببرید 

همه جا بو عن گرفته بود 

از خنده دارم زمینو گاز میزنم از سطح طنزت کم کن دفعه بعد

آروم باش هنوز ادامه داره اصل خنده اش رو الان می‌زاره استاتر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دختر عمه من یبار واقعا ریدپارک بودیم رید تو شلوارشبو گه میومد دیدیم پاچه شلوارش قهوه ای شده و دمپایی ...

چرا مگه اختیار درز مرز خودشو ندارع

من طاقتشو ندارم دیگه

فکر کن جوکر تایم استاتره دووم بیار