من اگه حامله نباشم و نیازی به استراحت نبود منتشو نمیکشیدم که کاری کنه خیلی بی فکره بخدا به خاطر این اخلاقش دکتر گفت استراحت میخواستم بمیرم چون میشناسمش
شوهر من فقط تو آشپزی کمک میکنه اونم چطوری .... آرزو ادویه بده ......آبلیمو بده...........فقط میگه وسیله ها رو بده به من بعدش هم یه کوه ظرف نشوسته میکنه و گاز و سرامیک هم گند میزنه.آخرشم میگه کمکت کردم دیگه . حالا هم شب عیدی کمرشو گرفته میگه درد میکنه.
گفتی آرزو اصلا دوست ندارم شوهرم آشپزی کنه یه املتت بپزه گند میزنه به زندگیم بعدش دو ساعت باید تمیزکاری کنم اتفاقا مادرشوهر من خیلی از پسراش کار میکشه ولی شوهرمن به نامرتبی عادت کرده چون 12 سال مجردی زندگی کرده و هی ریخت و پاش کرده و با آشغالا زندگی مسالمت آمیزی داشته شوهرمن فقط به ظاهرش میرسه میره تو روشویی صورتشو اصلاح میکنه و اونجا رو به گند میکشونه بعد من جیغغغغغغغغغغ میزنم میره یه کم تمیز میکنه ولی چون به دل من نمیشینه خودم دوباره می رم تمیز میکنم همیشه میگه خونه که تمیزه خودتو اذیت نکنن دوست داره همه جا بهم ریخته باشه که اگه کثیف کاری کرد من چیزی بهش نگم
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..