2777
2789
شوهر من فقط تو آشپزی کمک میکنه اونم چطوری ....
آرزو ادویه بده ......آبلیمو بده...........فقط میگه وسیله ها رو بده به من بعدش هم یه کوه ظرف نشوسته میکنه و گاز و سرامیک هم گند میزنه.آخرشم میگه کمکت کردم دیگه .
حالا هم شب عیدی کمرشو گرفته میگه درد میکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار جون من وقتی ناراحتو عصبی باشم یا استرس داشته باشم هیچییییییییییی نمیخورم تا دیگه ضعف میکنم بعد متوجه میشم گرسنمه
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..
گفتی آرزو اصلا دوست ندارم شوهرم آشپزی کنه یه املتت بپزه گند میزنه به زندگیم بعدش دو ساعت باید تمیزکاری کنم
اتفاقا مادرشوهر من خیلی از پسراش کار میکشه ولی شوهرمن به نامرتبی عادت کرده چون 12 سال مجردی زندگی کرده و هی ریخت و پاش کرده و با آشغالا زندگی مسالمت آمیزی داشته
شوهرمن فقط به ظاهرش میرسه میره تو روشویی صورتشو اصلاح میکنه و اونجا رو به گند میکشونه بعد من جیغغغغغغغغغغ میزنم میره یه کم تمیز میکنه ولی چون به دل من نمیشینه خودم دوباره می رم تمیز میکنم
همیشه میگه خونه که تمیزه خودتو اذیت نکنن دوست داره همه جا بهم ریخته باشه که اگه کثیف کاری کرد من چیزی بهش نگم
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..