2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11061 بازدید | 2676 پست
منم اصلا دلم به درس نرفت امروز خیلی خراب بودم باور کن همینجوری اشکم میومد عصبانی شدم ولی الان میگم ۳ ...

دیگه فقط دارم زبان میخونم

تو ۳۵ روز خودمو میکشونم بالا هر چی شد شد

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

دیگه فقط دارم زبان میخونمتو ۳۵ روز خودمو میکشونم بالا هر چی شد شد

هانی نهایت تراز نهایی خودمونم بکشیم میشه ۹۵۰۰ ولی کنکور تا ۱۲۰۰۰ میره بالا حالا این ۱۲۰۰۰ واسه تو در ۷۰ ضرب میشه اون ۹۵۰۰ در ۳۰ ضرب میشد

منظورم اینه که کنکور خیلی تاثیر داره مثلا تراز کنکورت ۱۰۰۰۰ بشه دقیقا تراز کلت میشه ۹۰۰۰ واقعا شانس داری هنوزم ولی خیلی تلاش کن ارزش یه سال رو داره این ۳۵ روز قبول شو برو راحت زندگی کن واسه خودت

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هانی نهایت تراز نهایی خودمونم بکشیم میشه ۹۵۰۰ ولی کنکور تا ۱۲۰۰۰ میره بالا حالا این ۱۲۰۰۰ واسه تو در ...

عاشقتم خبببب به خدا از سه شنبه داغون بودم داغوووون

اره هر چه باداباد

تو هم همینطور صدت رو بزار قبولی حق توعه اوکی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

عاشقتم خبببب به خدا از سه شنبه داغون بودم داغووووناره هر چه بادابادتو هم همینطور صدت رو بزار قبولی ح ...

حتما پر قدرت بریم تو دلش توکل به خدا

تا همه درگیر نهایی هستن تو تراز کنکورت رو ببر بالا همه قفل میشن بعد نهایی ها یادشون میره تسلط کم میشه ایشالا که خیره عزیزم مطمئنم خوب قبول میشی

من دارم گسسته میشم ولی چاره ای نیست

خوب میخونی؟

اره صد در صددد خودمو جمع کردم 

دیگه هر چی شد شد خدا رو شکر پلن های دیگه ای هم دارم😃

تو چه میکنیییییییی امتحان فیزیک داری؟

اره صد در صددد خودمو جمع کردم دیگه هر چی شد شد خدا رو شکر پلن های دیگه ای هم دارم😃تو چه میکنییییییی ...

آره منم فیزیک دارم بسی خستم و تازه ۳ خرداده😑😑😑😑 اما چاره ای نیست بیا بجنگیم...فایتینگ💪💪💪💪

آره منم فیزیک دارم بسی خستم و تازه ۳ خرداده😑😑😑😑 اما چاره ای نیست بیا بجنگیم...فایتینگ💪💪💪💪

چطور بوددددد هانیییی ۲۰ میشی؟😃💕

چطور بوددددد هانیییی ۲۰ میشی؟😃💕

نهههههه کم کم ۱ نمره غلط دارم 

واااای میترسم ترازم از پارسال کمتر بشه...تمام غلطامم ۴ تا اشتباه ۲۵ صدمی تو محاسباته اصلا تمرکز نداشتم حتی ممکنه یه سوال ۷۵ صدم نده اونوقت میشم ۱۸.۵ دلم میخواد بمیرم بخاطر همچین غلطایی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکیش فاصله از مرکز زمین رو میخواست من از سطح زمین حسابش کردم تقسیم بر دو کردم😢😢😢 

برم که بعدی زبانه اونو حداقل خوب بدم...تموم خستگیم کوفته شد تو بدنم

یکیش فاصله از مرکز زمین رو میخواست من از سطح زمین حسابش کردم تقسیم بر دو کردم😢😢😢 برم که بعدی زبان ...

خوووودااااااااااااا بچم😭

حالا اماده ای برا زبان؟

نهههههه کم کم ۱ نمره غلط دارم واااای میترسم ترازم از پارسال کمتر بشه...تمام غلطامم ۴ تا اشتباه ۲۵ صد ...

امتحان بترکون کامبک سونتین رووووو ببینننننننن😭

چاگیا سوالای زبان رو ببین...وای چرا بنظرم اینقدر سخت بود؟ من قشنگ ۴ تا ۲۵ صدم رو بین دو تا گزینه مونده بودم یکیش لیسنینگ آخر بود سه تاش تو بقیه  

سخت بود از پارسال سخت تر بود

چاگیا سوالای زبان رو ببین...وای چرا بنظرم اینقدر سخت بود؟ من قشنگ ۴ تا ۲۵ صدم رو بین دو تا گزینه مون ...

وای اره همه میگفتن سخت بود🥲

اشکال نداره اگه سخت بوده برای همه سخت بوده مثل اینکه😭

وای اره همه میگفتن سخت بود🥲اشکال نداره اگه سخت بوده برای همه سخت بوده مثل اینکه😭

یه چیزی بگم قراره درصدای اردیبهشت رو این چند روزه بدن

من بعد این امتحانا اصلا آمادگی کنکور دوباره رو ندارم و خیلیا مثل منن فاصله گرفتیم از کنکور 

بخون که با آمادگی بری درصد بالا بزنی

دعا کن هانی