2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11061 بازدید | 2676 پست
زنگ میزنماینکارو نکن لطفا بشین بخون واقعا ناراحت میشم

بعدیا رو رو حرف من غیبت نکن زنگ بزن بپرس با مشاور حرف بزن شاید بگن بقیه رو بده نمیدونم تو روبیکا مشاوره کنکور گاماس ۲۰ زنگ بزن بپرس از سجاد دمیری سرچ کن تو روبیکا بپرس مشاور خودت بگیر آموزش پرورش بپرس

کلا تمام توان و جانم رفت باورت نمیشه 

پیگیری کن ببین چی میشه به منم بگو

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
پارسال تراز نهایی چند داده بود بهت؟

6700 بود

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدیا رو رو حرف من غیبت نکن زنگ بزن بپرس با مشاور حرف بزن شاید بگن بقیه رو بده نمیدونم تو روبیکا مشا ...

خودم از صبح فقط دارم گریه میکنم

ممنون که اهمیت میدی

حقیقتا تنها کسی هستی که اهمیت میده

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

6700 بود

حیف امسال میتونستی خیلی بالاتر بگیری پیگیر شو بپرس

ولی فکر کنم باید تراز کنکورت رو ببری بالا اگه کنکور ۹۵۰۰ بشی تراز کلت میشه ۸۶۰۰ ببین ۸۶۰۰ زبان چی قبول میشه بچسب زبان کنکورو بخون و امسال برو دانشگاه...

حیف امسال میتونستی خیلی بالاتر بگیری پیگیر شو بپرسولی فکر کنم باید تراز کنکورت رو ببری بالا اگه کنکو ...

❤️

خودم از صبح فقط دارم گریه میکنمممنون که اهمیت میدیحقیقتا تنها کسی هستی که اهمیت میده

تا وقتی قبول بشی ولت نمیکنم امسال باید برسونی خدای نکرده سال دیگه بشه هم کنارتم باید قبول بشی و به همه ثابت کنی که میتونی..بعد از قبولیت دیگه خیالم راحت میشه حتی اگه ماهی یبار حالت رو بدونم واسم مهم نیست فقط باید قبول بشی..بهم قول دادی

تا وقتی قبول بشی ولت نمیکنم امسال باید برسونی خدای نکرده سال دیگه بشه هم کنارتم باید قبول بشی و به ه ...

از صبح دارم گریه میکنم چرا اینجوری شد به خدا زوره من اصلا نخوابیدم یه کله تا شیش صبح میخوندم یه لحظه چشام سنگین شد خیلی ظلمه 

حتی روم نمیشه به این قانون مسخرشون اعتراض کنم

هر بلایی سرم میاد تقصیر خودمه

متنفرم از خودم

باز بپرسا رو حرف من تصمیمی نگیر از مشاورا بپرس ببین امتحانا چی میشه بدی یا نه زمان به عقب بر نمیگرده ...

دیگه نمیرم برا امتحانا

هانی من با یه مشاور صحبت کردم گفت فقط کنکورش رو بالا بزنه شانس سراسری داری هنوز

حالم خرابه

از صبح دارم گریه میکنم چرا اینجوری شد به خدا زوره من اصلا نخوابیدم یه کله تا شیش صبح میخوندم یه لحظه ...

من کنارت میمونم تا قبول بشی صبح پیگیر شو اگه فایده نداره بچسب به کنکور تیر تراز بالا بگیری با تراز پارسالت ببینی چی قبول میشی

دیگه چاره ای نیست باید تلاشت رو ببری اون سمتی شاید اینجا تو ۷۰ درصد تا بقیه درگیر امتحانان بتونی درصد بیشتری جابجا کنی خدا رو چه دیدی

فقط صبح قطعیش کن و ادامه بده سرسخت باش

من بایدددددد موفقیت تورو ببینم...واسم خیلی مهمه پس تا اون لحظه یه لحظه هم بیخیالش نمیشم..قول

حالم خرابه

منم اصلا دلم به درس نرفت امروز خیلی خراب بودم باور کن همینجوری اشکم میومد عصبانی شدم ولی الان میگم ۳۰ درصده شاید با کنکور جبران بشه

تراز کنکورتو ببر بالا تو این فرصت مهر برو دانشگاه و زندگی جدید رو شروع کن ممکنه فرانسه یا انگلیسی اونی که بهتره برسونی هیچی بعید نیست فقط سر سخت باش

من کنارت میمونم تا قبول بشی صبح پیگیر شو اگه فایده نداره بچسب به کنکور تیر تراز بالا بگیری با تراز پ ...

ممنونم که هستی💕