منت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
یه چیزی این اولین ترمیم معدلت بود؟ اگه اولین ترمیم معدلت بود میشه امیدوار بود احتمال داره نمره فارسی پارسالت رو بزارن و بقیه رو میشه بیست بگیری مغزم قفلع از ناراحتی
اولین ترمیمت بود ؟؟؟؟ فقط بگو آره اولی بود بعد صبح زنگ بزن آموزش پرورش بپرس
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
ریکاوری؟؟؟؟؟ میخوای یه سال دیگه بخونی؟ میرفتی ۱۰ میگرفتی بقیع رو ۲۰ میگرفتی بهتر بود یا نمره های پار ...
چرا فکر میکنی از عمد نرفتم
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
یه غیبت یعنی همه نمره های پارسالت حساب میشه دیگه فایده نداره بریالانه سکته کنم
واقعاااااااا
پس تمومه دیگه
واسه منی که بیخودی این همه موندم پشت کنکور نمیخواستم واسه تو اینطوری بشه خیلی چیزا رو از دست دادم نمیخواستم تو هم اینطوری بشی بخاطر یه همچین چیزی اگه کنکور میدادی نمیشد میگفتم همه تلاشتو کردی بازم بکن ولی الان حالم بده از ته دلم میخواستم مثل من نشی بمونی پشت...خیلی سخته
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
وای خدایا دارم دق میکنم تو میتونستیفقط بهم بگو اولین ترمیمت بود یا نه؟
نه دومین بارم بود
فردا از آموزش پرورش بپرس ببین وضعیتت چجوریه...به منم خبر بده فکر نکنم بتونم امروز درس بخونم واسم مهم ...
زنگ میزنم
اینکارو نکن لطفا بشین بخون واقعا ناراحت میشم