منت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
امضات رو جونگوو بزن....تا اطلاع ثانوی یونگوو ممنوعه😅🤣🤣 این دو هفته بگذره تازه نهاییا شروع میشه... ...
وای ارهه😔😂😂
اره سیسی الان تمرکزت رو نهاییااااا باشههه بیشتر تا اردیبهشت روی تیر حساب باز کن
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
نه جمعه است حالا کارت میاد توش زمان و آدرس نوشتهدقیقا بخون چاگیا بخون
اووووه مای گااااد خب اوکیهههه
چه میکنییییی من الان دیگه بخوابم امروز ۹ ساعت شد در کلللل هوفف باید این یه هفته لغت بترکونم
یکم درگیر بودم هانی....یکمجنگ روانی داشتیم تو خونه الان بهترم..مهم نیس دیگه الانولی از بعدازظهر میخ ...
اره سیسی فقط به خودت فکر کن🥲🥲
دیگه اخراشه
یکم درگیر بودم هانی....یکمجنگ روانی داشتیم تو خونه الان بهترم..مهم نیس دیگه الانولی از بعدازظهر میخ ...
ثبت نام ترمیم معدل باز شد نه؟
من هنوز نگاه نکردم
وای سیسییی تیزر اهنگ جدید کای رو دیدیساتیتستست😭😭فکر کنم بترکونه
منم هنوز ثبت نام نکردم انگاری دیشب باز شده ولی دوستامم امروز عصر میخوان ثبت نام گفتیم یکم ثبت نام کن ...
اره منم حالا شب میرم ببینم چطوره
هعی خودت خوبییی
آره خوبم من امسال باید قبول بشم...راهی جز این ندارم که خوب باشمبه اون لحظه قبولی فکر کن و بخونتا ۹ ا ...
اره میتونیییی اینقدر که تو تلاش میکنی صد در صد نتیجشو میبینی
من فعلا نهایی نمیخونم میزارم دقیقا همون روز که کنکور دادیم شروع میکنم ولی شعر ها رو باید کم کم بخونم حفظ کنم حرصم میگیره از این نمره نگیرم😑😂
هانی سفارت ژاپن از ماه دیگه ثبت نام بورسیه تحصیلی میکنه پیگیرش باش بری ژاپن بخونی ضرر نداره هزینه ها ...
وای جدی
ببین تو فکرش هستم حتی اگه قبول نشدم ولی خب امسال که فکر نکنم بتونم
ولی اره باید برای اینم تلاش کنم
وای جدیببین تو فکرش هستم حتی اگه قبول نشدم ولی خب امسال که فکر نکنم بتونمولی اره باید برای اینم تلاش ...
قبول میشی حتما حتما میگم واسه بورسیه اش ثبت نام داره ببین چه زمانیه و چه مدارکی میخواد ثبت نام کن...البته اونقدر بند پ دارها هستن به ما نمیرسه....ولی خب آگهیش رو دیدم یاد تو افتادم
بکوب بخون هانی فکر کنم همون ۵ شنبه اس کنکورتون ۸ روز مونده بترکون....هر چی الان بخونی میزنی سر جلسه
فایتینگ چاگیا
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی