منت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
آبسسد نشو الان وقتش نیست😅🤣🤣🤣🤣🤣الان درس داری کراش در کراشیه تو خانواده شون...
اره مامان باباشو دیدم وااااااای😭😭
میدونی این خانواده پرفکت چی کم داره
من رو به عنوان عروس پسر کوچیکشون🥰🌹
گرایششم فقط مال فیلم بود دیگه درسته🗿😂😂😂😂
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
من زیست رو ۷۰ ۸۰ میزنم ولی بقیه رو گند میزنم در حد ۲۰ و ۳۰ تا ۴۰ یعنی نمیدونم چرا اینقدر داعون میزنم ...
خب خوبه سیسییی نهایی ها رو بیست بگیررر
اسم فیلم چیه...خدا نکشه تورو. ...من آبسسد شدم😅😅😅😅😅😅 درس دارم....حداقل یه قسمتو بگو ببینم....
😂😂
Secret relationship
میدونی بی اله دیگه موحتوای خاصی ندارن اینا ولی جالب بود اصلا احتمال نمیدادم قضیش این باشه💀
و این که جونسوی قشنگمم اسلی کرد😔😂🫶
😂😂Secret relationship میدونی بی اله دیگه موحتوای خاصی ندارن اینا ولی جالب بود اصلا احتمال نمیدادم ...
هانی داداشش هم چو یونگ وو با بی ال شروع کرده...میگم اینا که بی ال بازی میکنن جز خانواده اقلیتان؟ یا نه؟ آقا واسم سواله الان جز کراشین حساب میشه یا نه😅😅😅😅😅 ندیدمش راستش
بجاش سریال رزیدنت شروع شده نیم ساعت دیدم انگار زدنم به شارژ کلی خوندم
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
هانی داداشش هم چو یونگ وو با بی ال شروع کرده...میگم اینا که بی ال بازی میکنن جز خانواده اقلیتان؟ یا ...
😂😂😂😂😂😂وای اره
نمیدونم فکر نکنم😂😂لزوما نه کاری نمیکنن که فقط در حد کیسه دیگه👁👄👁فقط نقش بازی میکنن
معلومه که ارهههه یعنی چی عزیزم جونگ وو الان شوهر قانونی منه
چطوره سریالشششش راضی ای؟
من پزشکی کد تروما رو خیلیییی دوست داشتم اگه مثل اون باشه عالییی
واااای من پارسال همه رو ۱۹.۵ و ۱۹.۷۵ شدم بجز فارسی...دارم فارسی میخونم...قلمرو زبانی مهدی ضیایی رو ن ...
دمتتتتت گرم سیسیییی دیگه اخر اردیبهشت رسما شروع میشه امتحانا بیا همشونو بیست بگیریمممم
یونگ وو تو یه مصاحبه گفته یه زن و مرد نمیتونن فقط دوست باشن😁 همین کافیه که اون بی ال رو بشوره ببرهه ...
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
نمتونمممم داداشش خیلی هاتههه تنها کاری که من میتونم بکنم عوض کردن امضامه😭😭😂
اره دقیقااااادقیق دقیق دو هفته مونده من ۱۴ روز تو ۱۵ روز
این دو هفته حداقل ۱۲ ساعت میخونم حتما حتمااااا و میام ساعت میزنم هر شبببب دیگه از صگ کمترم کمتر از این بخونممم صبحم ساعت ۵ شروع میکنم