2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11062 بازدید | 2676 پست
واااای jay.....وای جی رو ریخته بودم تو هایبا....آره جی خیلی عالیه...و بخصوص این کاورش

دقیقاااااااااا😭😭😭

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ناااایص پنج بیدار شدم دیگه دو و نیم برم سر تایم بعدی سیسی چو یونگوو رو که میشناسی همین بانو اوک و کد ...

برم یه سرچ بزنم ببینمشون...پدر همین بازیگره کد تروما مدل بوده من سرچش کردم اون موقع فهمیدم اگه برادر داشته باشه حتما اونم یه کاره ای میشه...راستش من با اقلیت ها اوکی هستم اونا هم مثل ما طبیعت خودشون رو دنبال میکنن ولی کلا با فاز بی ال یجوریم حس میکنم یه چیزایی رو اشاعه میدن که ذهن جوونا و نوجوونا رو بهم میریزه واسه همین تا حالا ندیدم...قبلا یه فیلم جی ال دیدم که خیلی ذهنم رو بهم ریخت و تا مدتی درگیر بودم و بعد ازون فهمیدم آدما تو هر شرایطی که هستن باید درک بشن...خیلی عمیق میشم واسه همین نگاه نمیکنم😁مختصر و مفید🤣

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم یه سرچ بزنم ببینمشون...پدر همین بازیگره کد تروما مدل بوده من سرچش کردم اون موقع فهمیدم اگه برادر ...

عههه جدی منطقیه ولی خب من جایی ندیدم بگن که اینا داداشن فامیلاشونم فرق میکنه ولی زیاد ازش تو نت دیدم که فن ها میگن🗿🔪نمیدونم واقعا

افریننننن دقیقاااااا موافقمممممم من فقط به خاطر این دو تا دیدم اخرشم اعصابم خورد شد رفت با یه ادم مسخره به نظر من باید با اون یکی میموند🤡😂

خیلی اعصابمو خورد کردننننننننن ولی خب کراش صگی زدم رو این چا جونگ وو کاراکترش از این لاشی های عاشق پدصگ بود که فقط تو فیلم ها جذاااابن و واقعا هم برادر اسلی کرد👁👄👁😂😂😂😭تا من اینو توی یه سریال دیگه نبینم اروم نمیگیگیرم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

عههه جدی منطقیه ولی خب من جایی ندیدم بگن که اینا داداشن فامیلاشونم فرق میکنه ولی زیاد ازش تو نت دیدم ...

حاجی اینا چقدر شکل همن....من تو تشخیص رد خور ندارم...تصویب شد داداشن....

جون ندارم برم بخوابم صبح ۵ پاشم

لاو یو چاگیا

حاجی اینا چقدر شکل همن....من تو تشخیص رد خور ندارم...تصویب شد داداشن....جون ندارم برم بخوابم صبح ۵ پ ...

اره خیلیییییی نههههه🥲🥲🥲تو سریال باید ببینیش با این که اون کاراکترش کیوت و مهربون بود ولی این لاشی و تاکسیک ولی همون حسو ازش میگرفتم نمیدونم چرا😐😐😐😂😂😂

هانیییییییییی

خیلییییی بدجورررررر من این چا جونگ وو رو توی یه سریال دیگه میخواممممم لطفاااااا صنعت کیدراما اینو دریاب تو رو خدا بهش فیلم بدین بازی کنههههه

من عاشق شدممممم

واهایییی😔🗿😭😂😂😂😂😂

کاش بازم فیلم داشت

حاجی اینا چقدر شکل همن....من تو تشخیص رد خور ندارم...تصویب شد داداشن....جون ندارم برم بخوابم صبح ۵ پ ...

همه چی خوبهههههه حدودا چند میزنی این روزا 

من استرس داره باعث میشه منفی بزنم برای اردیبهشت سعی میکنم اونایی که واقعا شک دارم رو نزنم

سیسی پرام ریخته اره داداششههههه خودش گفتتتتت

من چرا نفهمیدم این تو سریال بانو اوک هم بود ولی یادم نیست نقش کی بود باید برم دوباره بانو اوک رو ببینم😐😐😐😐

چویونگ وو داشت میگفت کارگردان دنبال یکی میگشت که شبیه خودم باشه اینم داداششو پیشنهاد داده👁👄👁

من چرا متوجه نشدم🤡🤡🤡🤡🤡🤡میدونی حتما یه سکانس بازی کرده 

تو یادته این کجای بانو اوک بود؟😐😐

پرام بازیگر مورد علاقم داداش بازیگر مورد علاقمه👁👄👁

اقا یعنی باید ببینی چه صدای کراشییی داره صداش مردونست یه خش ریزی هم داره وای من چقدر ابسسد شدم من میرم درسمو بخونم🤡🤡

خیلیییی ذهنم درگیرش شد باید حتما میدیدم این کجای بانو اوک بود که من متوجه نشدم امکان نداره

بعد فهمیدم حق داشتم😐🤣🤣نقش بدل داداششو تو بهضی سکانس ها اومده بازی کرده چون دو نفر بودن چو یونگ وو دیگه😂 و ما اون موقع فیسشو ندیدم فقط هیکلشو میدیدم پس عملا تنها سریالش همون سکرت ریلیشنشیپه🤣🥲😂

تو رو خدا بازم فیلم بازی کن لعنتی جذاب😭😭🫶😂

خیلی خوشحال شدم که واقعا داداشنننن ولی خب داداشش از فامیلی چا داره استفاده میکنه هق🥲😂

من دیگه رفتم تا دوازده این سانسم تموم کنم🤣🤣

خیلی خوشحال شدم که واقعا داداشنننن ولی خب داداشش از فامیلی چا داره استفاده میکنه هق🥲😂

منم حدس زدم ولی اگه اینا داداش نباشن تو زندگی قبلی داداش بودن

خیلیییی ذهنم درگیرش شد باید حتما میدیدم این کجای بانو اوک بود که من متوجه نشدم امکان ندارهبعد فهمیدم ...

آره منم دیدم نقش بدلشو بازی کرده با معرفتیه واسه خودش😁

پرام بازیگر مورد علاقم داداش بازیگر مورد علاقمه👁👄👁اقا یعنی باید ببینی چه صدای کراشییی داره صداش م ...

آبسسد نشو الان وقتش نیست😅🤣🤣🤣🤣🤣الان درس داری کراش در کراشیه تو خانواده شون...