2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11064 بازدید | 2676 پست
بیشتر تمرکزم رو دوازدهمه چون ۶۰ درصد کل نهایی و ۵۰ درصد کنکوره انگار ۸۰ درصد دوازدهمه بیشتر شیمی زیس ...

افرین خوبه عالیییی بوس بهت

شعر های حفظی رو هرروز یه دوره کن حیفه نمره اونو نگیری

فارسی ضریبش بالاست اگه اشتباه نکنم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

افرین خوبه عالیییی بوس بهتشعر های حفظی رو هرروز یه دوره کن حیفه نمره اونو نگیریفارسی ضریبش بالاست اگ ...

آره مثلا حفظشون کردم باورت نمیشه لیریکای کره ای رو به سرعت یاد میگیرم این شعرا رو بعد ۳ سال هنوز حفظ نیستم....😁

خیلی بخوووووووننننن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مثلا حفظشون کردم باورت نمیشه لیریکای کره ای رو به سرعت یاد میگیرم این شعرا رو بعد ۳ سال هنوز حفظ ...

دقیقااااااا🤣🤣🤣

حفظ اونا اسون تره به خدا

امروز ۶  شروع کردم

۷ ساعت میخونم ۴ ساعتم کلاسم هوووف

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

دقیقااااااا🤣🤣🤣حفظ اونا اسون تره به خداامروز ۶ شروع کردم۷ ساعت میخونم ۴ ساعتم کلاسم هوووف

ِآفرین چاگیاااا

من امروز ۵ بیدار شدم سر ظهر ۲ ساعت خوابیدممممم کوفتم شد اینقدر کابوس دیدم امروز ۱۱ میخونم

واااای هانی وودز شایعه شده بی اف سه رون بوده😑😑😑😑اینو نمیتونم تحمل کنم

دینی فیلم های فکری رو بگیر ببین

ِآفرین چاگیاااامن امروز ۵ بیدار شدم سر ظهر ۲ ساعت خوابیدممممم کوفتم شد اینقدر کابوس دیدم امروز ۱۱ می ...

من حتماااااااا ۵ بیدار میشم برای صبح یعنی ۱۲ سال درس نخوندم اوکی این ۲۰ دوز فقط میخوام رگباری بخونمممم

ِآفرین چاگیاااامن امروز ۵ بیدار شدم سر ظهر ۲ ساعت خوابیدممممم کوفتم شد اینقدر کابوس دیدم امروز ۱۱ می ...

ولممممم کنننننننننننننننننن شوهر منو قاطی مسخره بازیاتون نکنین😑😑😑

سال ۲۰۲۵ خیلی بد شروع شد امیدوارم با قبولی دانشگاهم بشوره ببرهههه

باشهههه سرچ میکنم ببینم چه جوریههه👀🫶

اینروزا فقط drowning وودز منو اروم میکنه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

به نظرم قشنگترین اهنگش همینه نامبروانه

دلم یه کامبک همین مدلی میخواد

باشهههه سرچ میکنم ببینم چه جوریههه👀🫶اینروزا فقط drowning وودز منو اروم میکنه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ...

وای وودز رو قاطی این ماجرا نکنن....نمیخوامممممممممم😕منم دراونینگ رو دوست دارم...وای جی انهایپن یه آهنگ کاور کرده always یکم پاپ راکه ولی به شدت منو آروم میکنه و دوستش داشتم

آفرین همه رو عالی بخون...

ولممممم کنننننننننننننننننن شوهر منو قاطی مسخره بازیاتون نکنین😑😑😑سال ۲۰۲۵ خیلی بد شروع شد امیدوار ...

آره فقط یه قبولی توپ بشوره ببره همه چیو

من حتماااااااا ۵ بیدار میشم برای صبح یعنی ۱۲ سال درس نخوندم اوکی این ۲۰ دوز فقط میخوام رگباری بخونمم ...

منم رگباری میخونم

کم نزاریا

بدو بدو بخون

وای وودز رو قاطی این ماجرا نکنن....نمیخوامممممممممم😕منم دراونینگ رو دوست دارم...وای جی انهایپن یه آ ...

وااااای ارههههه اون عالی بووووود😭😭😭

خدایی من رفتم اصلشو گوش دادم و اصلاااااا به قشنگی کاور جی نبود😭🥸

نوشتی وای جی انهایپن بعد من داشتم فکر میکردم وا چرا yg اینا مگه تو هایب نبودن🤣🤣🤣🤣

منم رگباری میخونمکم نزاریابدو بدو بخون

ناااایص پنج بیدار شدم دیگه دو و نیم برم سر تایم بعدی 

سیسی چو یونگوو رو که میشناسی همین بانو اوک و کد تروما 

دیدی میگفتن که داداش داره متولد ۲۰۰۲ تو سریال secret relationship دبیو بازیگری کرده سریالش همین چند وقت پیش پخش شده بود فکر کنم اسفند بود نمیدونم 

سریالش bl بود😔😔😔🥸🥲😂خببببب بعد خیلییییی هم حسشووووو داشتتتت خیلییییی حتی قیافه ایییی هم شبیهشه ولی خب مشخصه عمل داره ولی انگار واقعا داداششه ولییی

اسمش چا جونگ ووعه یعنی داداشش نیست شباهت اسمیه فقط یا از اسم اصلیش استفاده نمیکنه 

اون فامیلش چا 차 اون چو 추

ولی خب از طرفی هم اسماشون شبیه همه یونگ وو و جونگ وو👁👄👁😂😂🥲اگه داداش نباشن ناراحت میشممم

صادقانه بگم من bl و این چیزا خوشم نمیاااااد اصلاااااا 

اینم چون هم کوتاه بود دیدم همین که میخواستم این چا جونگ وو رو ببینم جذاب بود مرتیکه پدصگگگگگگ کاش کلی سریال بهش بدنننننن💅🏻😂😂

و همین کهههه کیم جون سو عضو گروه WEi توش بازی میکرد اینم دبیو بازیگریش بوددددد و تو فکر کن من دبیو بازیگری بایسم رو نبینممممم گاااااااااد👁👄👁💅🏻

خلاصه جفتشون بازیگر های خوبییییی بودننن کاش همین الان شروع کنن سریال بسازن این دو تا باز بازی کننننن🗿🫶

وااااای ارههههه اون عالی بووووود😭😭😭خدایی من رفتم اصلشو گوش دادم و اصلاااااا به قشنگی کاور جی نبود ...

واااای jay.....وای جی رو ریخته بودم تو هایبا....آره جی خیلی عالیه...و بخصوص این کاورش

فکر میکردم ایدول ایمیج جونسو رو حفظ کنن تو سریال ولی خب نه🤡🤡🤡از طرفی اعصابم خورده چون جدیدااااا خیلیی محبوب شدهه بعد یه سری ادم سولو استن بیخود وارد فندوم میشن میدونی جالب نیستن این بچه های کم سنی که به خاطر این سریال بخوان فنش شن اخه سریال معمولی هم نبود bl بود😒🤣