2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11065 بازدید | 2676 پست
من الان میخوام زبان دهم رو امروز کلا ببندممممبریم بترکونیمممممممو این که عمومی هم باید بخونیم یازدهم ...

فعلا یازدهم‌هست من دوازدهم‌میخونم ولی....خیلی زیاده...من امروز زیست یازدهمم جمع میشع

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان پریودم همه رو میخوام گاز بگیرمهمش منفی میزنم اعصابم خورده شیطونه میگه برم سفید تحویل بدم بیا ...

منممممم قشنگ پاچه میگیرم دیشب زدم همه رو‌منفجر کردم😭😭🤕😑

اوخوووودااا🥺😂💕الان کمتر از یه ماه مونده به کنکور دارم رد میدم کمتر میام تو سایتتو خودت چطورییییی ...

آره دقیقا همین دوست دوستم😍 احوالت رو پرسید پیگیرت بود💗

آره دقیقا همین دوست دوستم😍 احوالت رو پرسید پیگیرت بود💗

🥺🥲💝

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

وااای هانی من روز اولم‌بخاطر خودکشیش تو تولد سوهیون گفتم یعنی مقصر سوهیونه؟؟؟ وای میگن کلاه گیس داشت ...

افرینننن دقیقاااااا منم 

والا بازیگری خوبی داشتی که نمیدونم چرا گریه هاش باور پذیر نبود بعد اصلا چیز جدیدی هم که ثابت کنه نگفت همون حرف های قبلی

راستش هر چی ارائه داده که ثابت کنه عکسا برا بعد ۲۰۱۹ ان قابل رده👁👄👁

فقط کسایی که دارن دفاع میکنن این وسط خدایاااااا

باشه اگه قرار نیست کسی الان هیت بده شما ها هم حق ندارید حمایت کنین 

باورت میشه برمیگردن میگن اگه زیر سن قانونی بوده هم تقصیر خودشه چرا تو این سن وارد رابطه شده🤡

الان دارن میگن تو یه رابطه ۱۵ ساله با ۲۷ ساله مقصر دختر بچه ۱۵ سالست چون سنش کمه و نباید وارد رابطه میشده بزار بخندم🤡🤡🤡🤡

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

افرینننن دقیقاااااا منم والا بازیگری خوبی داشتی که نمیدونم چرا گریه هاش باور پذیر نبود بعد اصلا چیز ...

کلا خیلی دردناکه و نمیشه قضاوت کرد ولی با توجه به چیزایی که ارائه شده حتی تبرعه بشه هم بنظرم با پول بوده و دیگه نمیتونه برگرده به اوج ولی نمیتونم قبول کنم که بی گناه بوده....قسمت دردناکش اینه که اون دختر زندگیش از بین رفت اما اگه پسر بود شاید الان داشت ادامه میداد حتی تو سخت ترین شرایط...بخاطر یه کروموزوم که حتی ژن های بیشتری داره؟؟؟؟؟؟ 

باورت نمیشه دلم میخواد یه زن قوی باشم و هر چقدر که میتونم موثرتر باشم بعنوان یه زن یه پزشک و یه انسان...هانی این روزا تحت فشارم کمتر میام‌میگم بیشتر بخونم...خیالم راحت باشه ۱۰۰ خودتو میزاری؟

کلا خیلی دردناکه و نمیشه قضاوت کرد ولی با توجه به چیزایی که ارائه شده حتی تبرعه بشه هم بنظرم با پول ...

وای هانی من همون روز جوابتو دادم ولی نیومده چند روزه نتم گنده گنددددد

اره واقعا موافقممممممم دقیقااااااااا

بشین بجنگ برای خودت که هیچکس طرف تو واینمیسته 

و اصلا هم ریسک نکن که فکر کنی من مامان بابامو کنارم دارم خانواده من فرق دارن نه اینطورییی نیست

همیشه بدترین شرایطو درنظر بگیر

اره منم بیشتر از همیشه دارم میخونمممممم بترکونیممممممممممممممم

اگه نمیتونی جمعش کنی استرس نگیر سمههههه

هنوز ۸۰ روز دیگه وقت داری سیسی

حواست به نهاییا هم باشه حالا ببینیم صبح چه اشی برامون میپزن هر چی شد فکر نکن فقط بخونننن

وای هانی من همون روز جوابتو دادم ولی نیومده چند روزه نتم گنده گنددددداره واقعا موافقممممممم دقیقاااا ...

مرسی چاگیا دقیقا دیگه کاریش نمیشه کرد یه جاهای زندگی خودتی و خودت....کسی رو نداری و همونا که مانعت شدن بعدا میان بهت غر هم میزنن.بیا از نقش قربانی و زن بودن بیایم بیرون و یه فایتر باشیم....زندگی میدون جنگه و ما برنده ایم....با همه قدرت بجنگ...

مرسی چاگیا دقیقا دیگه کاریش نمیشه کرد یه جاهای زندگی خودتی و خودت....کسی رو نداری و همونا که مانعت ش ...

دقیقا🥲 به خودت تلقین کن که خیلی اسونه

چاگیا یازدهم مثبت شد شامل ما نمیشه دوازدهم بخون با کنکور

خیلیییییی خوشحالللل شدم خیلییی

تمرکزتو رو نهایی بزار همه رو باید ۲۰ کنی سیسی در کنارشم خیلی تستم بزن🫶🫶🫶

من باید تست بزنم بیشتر در کنارش نهایی بخونم🥲😂

اوکیی این روزا برا کنکور اردیبهشت چطوری میتونی جمع کنی؟

خیلیییییی خوشحالللل شدم خیلیییتمرکزتو رو نهایی بزار همه رو باید ۲۰ کنی سیسی در کنارشم خیلی تستم بزن� ...

بیشتر تمرکزم رو دوازدهمه چون ۶۰ درصد کل نهایی و ۵۰ درصد کنکوره انگار ۸۰ درصد دوازدهمه بیشتر شیمی زیست و فیزیک دوزادهم رو دارم کار میکنم نهایی هم عربی و فارسی میرم جلو...آفرین...هانی خیلیا جا زدن گذاشتن سال دیگه...منو تو ولی کم نیاوردیم...عالی کار کن