2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11065 بازدید | 2676 پست
امسال دیگه باید جمعش کنیم به اینا اعتمادی نیست فکر کن یال دیگه دهم هم اضافه کنن😐😐

سال دیگه یه آش دیگس بخون بخون که بریم...ژاپنی چینی بخونی تهران اصفهان...هر چی که بهتره واست میشه بخون فقط

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
این روزا فقط مونستا ایکس داره به دلم میچسبه گوش بدم😭😩😂😂💝واااااااای اره به خدا خیلی احمقن میدونی ...

من بی بی مانستر گوش میدم رد دادم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هانی دیدی چی بر سر کیم سوهیون اومد؟ کیم سه رون انتقامش رو داره ازون دنیا میگیره انگار......شیوون هم آنفالو کرده سوهیون رو و کلی تبلیغات برند و سریالاش کنسل شده....پای خودکشی سولی هم اومده وسط...یه ماجرایی شده

سال دیگه یه آش دیگس بخون بخون که بریم...ژاپنی چینی بخونی تهران اصفهان...هر چی که بهتره واست میشه بخو ...

اره امسال دیگه میرم هر چی اوردم میرم🥲💖

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

من بی بی مانستر گوش میدم رد دادم...

خیلی خوبننننن بیبی مانستر یه اهنگ بد هم ندارن

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

هانی دیدی چی بر سر کیم سوهیون اومد؟ کیم سه رون انتقامش رو داره ازون دنیا میگیره انگار......شیوون هم ...

اوووووووف اره اونور قیامته👁👄👁

دیدم کنفرانس سوهیون رو میدونی بزرگترین اشتباهش چی بود اونجا که خبرنگار میپرسه کی و کجا اولین بار با هم اشنا شدید بلند شد رفت بدون این که جواب بده بلند شد رفتتتتتت

خب تو که راست میگی بعد ۲۰۱۹ باهاش قرار گذاشتی چرا اینو جواب ندادی؟🥸🥸🥸

و این که ببخشید ولی یکم فیک بود گریه هاش🥲

رک بگم من به هیچکدومشون اعتماد ندارم نه خانواده کیم سه رون نه کیم سوهیون و کمپانیش نه اون دوست پسره و شوهره که از ناکجا اباد پیداشون شد یه دفعه 

اصلا حس میکنم همشون دروغگو ان کمک👁👄👁😂😂😭😭

خیلی دوست دارم بدونم تهش چی میشه

من عین سگ پاچه میگیرم پری رو انداختم عقب اینقدر استرس دارم .... بابام گفت چته گفتم جای من میری ۲۰ تا ...

من الان پریودم همه رو میخوام گاز بگیرم

همش منفی میزنم اعصابم خورده شیطونه میگه برم سفید تحویل بدم بیام

پیگیرت بودم از طرف دوستم

اوخوووودااا🥺😂💕

الان کمتر از یه ماه مونده به کنکور دارم رد میدم کمتر میام تو سایت

تو خودت چطورییییی خوبیییییی

اوخوووودااا🥺😂💕الان کمتر از یه ماه مونده به کنکور دارم رد میدم کمتر میام تو سایتتو خودت چطورییییی ...

عزیزکمم بهم گفتش دوستت 

ایشالا موفقیت هردوتون 

خوبم به خوبیت 🤍

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

هانی دیدی چی بر سر کیم سوهیون اومد؟ کیم سه رون انتقامش رو داره ازون دنیا میگیره انگار......شیوون هم ...

بعد از اینورم تو همین روز کنفرانس یه از خدابیخبری پیداش شده به اسم وایجی لیکر و کلی محتوا داره از کمپانی های مختلف اپلود میکنه😭😂😭😂

خیلی جالبه یعنی کیم سوهیون اینا پشت این نیستن؟😭😭😭😭😭😂😭به خدا عجیب نیست؟

عزیزکمم بهم گفتش دوستت ایشالا موفقیت هردوتون خوبم به خوبیت 🤍

قربونت برم من😭💕💝

من الان میخوام زبان دهم رو امروز کلا ببندمممم

بریم بترکونیممممممم

و این که عمومی هم باید بخونیم یازدهمم دیگه نه؟😩🤧🥲

بعد از اینورم تو همین روز کنفرانس یه از خدابیخبری پیداش شده به اسم وایجی لیکر و کلی محتوا داره از کم ...

وااای هانی من روز اولم‌بخاطر خودکشیش تو تولد سوهیون گفتم یعنی مقصر سوهیونه؟؟؟ وای میگن کلاه گیس داشته تو کنفرانس یعنی قشنگ واسه نقشش آماده بوده با گریم کامل...منم باورش نکردم و بنظرم حتی اگه اونقدر دارک نبوده که خانواده سه رون میگن ولی مقصر میتونه باشه با لی سارانگ.... و اگه زیر سن قانونی بوده ثابت بشه کارش تمومه اگه اونقدر عوضی بوده حقشه حتی اگه اونقدرا هم دارک نبوده باشه جریان...نمیدونم چرا ولی نمیتونم باور کنم بی گناهه....