2777
2789

من واقعا تمومم 

۱۱ خوندم فینیششششش

مغزم و چشمام کم میارن وگرنه دلم میخواد بازم بخونم

تو چکار کردی؟ آفرین الان یه ترم دیگه چه مدرکی میگیری؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا تمومم ۱۱ خوندم فینیشششششمغزم و چشمام کم میارن وگرنه دلم میخواد بازم بخونمتو چکار کردی؟ آفری ...

خوبه هانی دیگه استراحتتتت کن

منم الان میخواستم مرور کنم که چیا خوندم

هیچی مدرک ادونس خود همین کانون زبان به درد خاصی نمیخوره ولی برای تدریس تو خود کانون حکم ttc و لیسانس زبان رو داره ولی به هر حال دوباره امتحان میگیرن🥲😂

بیشتر دلی دوست دارم تمومش کنم 

دیگه حالم از خودم به هم میخوره همه چی رو نصفه نیمه ول کردم میخوام اول اینو تمومش کنم🥲🤝🏻

🫶

خوبه هانی دیگه استراحتتتت کنمنم الان میخواستم مرور کنم که چیا خوندمهیچی مدرک ادونس خود همین کانون زب ...

منم کانون زبان ایران میرفتم نصفه ولش گردم...فایتینگ چاگیا تو میتونیییی

خوبه هانی دیگه استراحتتتت کنمنم الان میخواستم مرور کنم که چیا خوندمهیچی مدرک ادونس خود همین کانون زب ...

وآقعا مدرک کانون به درد نمیخوره ؟ 

پسر من از کلاس سوم میره الان کلاس ششمه و المنتری ۳ هست 

چقدرم امتحاناش سخته 

بوص❤️اوکییییی امروز جمعس شب بشینیم نارنگی ببینیم😢🥺😂من امروز ۱۰ میخونم

منم از ۵ شروع کردم تا آخر شب ۱۱ بخونمممم نارنگی رو میبینم وقت کمه هانی بترکونیم امروز رو 

وآقعا مدرک کانون به درد نمیخوره ؟ پسر من از کلاس سوم میره الان کلاس ششمه و المنتری ۳ هست چقدرم امتحا ...

نه راستش نه تنها کانون مدارک هیچ اموزشگاهی به درد نمیخوره 

مدرک زبان فقط اون بین المللی ها مثل ایلتس و تافلن که خیلی مهمن 

در واقع ادم این کلاس زبان ها رو میره که بتونه در اخر توی اون ازمون ها شرکت کنه

ولی به نظر من فعلا بزارید پسرتون بره و تمومش کنه تا زبان یاد بگیره نه صرفا به خاطر مدرک اینجوری هیچوقت از کلاس هفتم به بعد تو امتحان های زبان مدرسش مشکلی نداره چون زبانی که مدرسه درس میده افتضاحه ولی امتحانشون برای کسایی که کلاس زبان نمیرن و سطح پایین تری دارن سخت میشه

🫶

نه راستش نه تنها کانون مدارک هیچ اموزشگاهی به درد نمیخوره مدرک زبان فقط اون بین المللی ها مثل ایلتس ...

ممنون که گفتی به قول شما حداقل برای مدرسه و شاید کنکور خوب باشه درسته ؟ 

نه راستش نه تنها کانون مدارک هیچ اموزشگاهی به درد نمیخوره مدرک زبان فقط اون بین المللی ها مثل ایلتس ...

راستی یه سوال پسر من خیلی سنش کم بود شروع کرد وسطاش تعیین سطح داد یه عالمه اومد بالا الان تو کلاسشون همیشه از همه کوچیکتره سطوح بالاتر که سخت تر میشه فکر کنم این نهایتن کلاس هشتم نهم باشه براش سخت نمیشه ؟

ممنون که گفتی به قول شما حداقل برای مدرسه و شاید کنکور خوب باشه درسته ؟

اره خیلیی تاثیر داره چون زبان مدرسه جوریه که انگار تلاش کردن کل زبان رو به صورت پراکنده توی کتاب های درسی ۶۰ صفحه ای جا بدن که اگه بخوای با اون پیش بری واقعا یاد نمیگیری بعد سطح اکثر دبیر های زبان مدارس پایینه متاسفانه برا همین اکثرا توی امتحانات نهایی و کنکور خیلی به مشکل میخورن واقعا حیفه مثلا یه دانش اموز نمره ریاضیش عالی باشه ولی معدلش به خاطر زبان بیاد پایین🥲هم بزرگ میشه برای کارش به درد میخوره هم توی این مسیر تحصیلیش 

بزرگ هم که بشه میتونه این رو توی رزومه اش قرار بده حالا درسته در حد مدارک بین المللی اعتبار خاصی نداره ولی همینم یه امتیاز محسوب میشه برای برتری از کسی که کلا هیچ مدرکی نداره یه جور مدرک دال بر اینه که من به زبان انگلیسی هم مسلطم 

بعد در مورد سخت گیری کانون نسبت به اموزشگاه های دیگه یه مزیت داشت اونم این بود که باعث میشد واقعاااا جدی بگیرمش برای سرگرمی و وقت پر کنی نبود انگار یعنی همونقدر که برای امتحان های مدرسم تلاش کردم برای امتحان های کلاسمم تلاش میکردم

🫶

منم برم ادامه ریاضیییییییییی فایتینگ👊لاو یو😍

عااااالیییی

من الان توی ریدینگ مشکلی ندارم خوب میتونم درک کنم هر سوال ازم چی میخواد فقط توی وکب مشکل دارم 

مشکل وکب اینه که تمومی نداره همش یه چیز جدیدی پیدا میشه که تا حالا نشنیدی☹️😂

🫶