2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11066 بازدید | 2676 پست
راستی یه سوال پسر من خیلی سنش کم بود شروع کرد وسطاش تعیین سطح داد یه عالمه اومد بالا الان تو کلاسشون ...

عزیزممم🥲❤️

این که اینقدر اومده بالا یعنی هوشش خوبه نه؟نمره هاش در چه حدیه مثلا ۸۰ رو میگیره یا نه لب مرز پاس میکنه

اگه خودش مشکلی نداره درس رو متوجه میشه که اوکیه👀

ذره ذره میره جلو فکر نکنم سخت بشه 

حالا باز خودتون بهتر شرایطشو درک میکنین❤️

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع

اما تابستون کثیف تو راهه! چقدر زمان زود میگذره!

خیلییی الان این تاپیک رو من ۶ ماه پیش زدم انگار دیروز بود😐🥲😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برگهایم ریختچون تاپیکتو یادمه!

وای😃😂

اره خیلیی تاثیر داره چون زبان مدرسه جوریه که انگار تلاش کردن کل زبان رو به صورت پراکنده توی کتاب های ...

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و کامل توضیح دادی خیالم رو راحت کردی 

میدونی مدتش طولانیه بچه خسته میشه ادم وسطاش نا امید میشه که نکنه فایده نداره 

عزیزممم🥲❤️این که اینقدر اومده بالا یعنی هوشش خوبه نه؟نمره هاش در چه حدیه مثلا ۸۰ رو میگیره یا نه لب ...

هوشش خدارو شکر خوبه تا پارسال هم واقعا تلاش می‌کرد و خیلی میخوند اما الان کمتر میخونه آخه درسهای مدرسه اش هم هست 

نمره کلاسیش همیشه بین ۸۵ تا ۹۰ هست نمره پایان ترم حدودای  ۷۰ امتحان پایان ترم خییلی سخته بخاطر همین همیشه بهش میگم سرکلاس فعال باشه که نمره کلاسیش خوب باشه 

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و کامل توضیح دادی خیالم رو راحت کردی میدونی مدتش طولانیه بچه خسته می ...

خواهش میکنم عزیزم ایشالا هم خودتون هم پسرتون موفق باشین تو زندگی❤️

اره دقیقااااااا من خودم به همین درد مبتلا شدم از سال ۹۴ میرم حدود ۱۰ سال میشه دیگه😂😭بعد این وسطا من خیلی یه مدت کامل ولش کردم ولی بعد دو سه سال دوباره خودم خواستم ادامه بدم و تمومش کنم 

خیلی سخت نگیرین ایشالا اینده درخشانی داشته باشه در هر حال همین که به فکرشین و حواستون هست که برای پیشرفت چی نیاز داره عالیه ❤️❤️

هوشش خدارو شکر خوبه تا پارسال هم واقعا تلاش می‌کرد و خیلی میخوند اما الان کمتر میخونه آخه درسهای مدر ...

اره پس بچه باهوشیه❤️🥹

عااااالییییمن الان توی ریدینگ مشکلی ندارم خوب میتونم درک کنم هر سوال ازم چی میخواد فقط توی وکب مشکل ...

وکب تمومی نداره ولی اونا که مهمه یا تو درسا و کتاب هست رو دائم تکرار کن رازش تکرار و تکرار بخصوص تو جمله است 

تو میتونی چاگیاااااا

من دارم تست ریاضی میزنم یه ۵۰ درصد بزنم کافیه اما لعنتیا در حد المپیاد سوال میدن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
خواهش میکنم عزیزم ایشالا هم خودتون هم پسرتون موفق باشین تو زندگی❤️اره دقیقااااااا من خودم به همین در ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی انشالله شما هم موفق باشی و آینده درخشانی داشته باشی 🌹🌹

وکب تمومی نداره ولی اونا که مهمه یا تو درسا و کتاب هست رو دائم تکرار کن رازش تکرار و تکرار بخصوص تو ...

دقیقاااااااااااا سعی میکنم کلماتی که تو این سال ها اومده رو بخونم

من الاننن باید عربی بخونمممممم🔪

برای تو اسونه نترس تو گودرتمندی👍

دیشب نارنگی ندیدم به جاش سریال جدیده پارک هیونگ شیکو دیدم خیلییی باحال بود واقعا پارک هیونگ شیک محشرهههه هر نقشی رو بهش بدن جذاب میکنه😭

دقیقاااااااااااا سعی میکنم کلماتی که تو این سال ها اومده رو بخونممن الاننن باید عربی بخونمممممم🔪برا ...

من هنوز ریاضی تست میزنم مبحث باید تموم بشه لعنت بهششششششش😁تنها کاری که میتونم در قبال سختی ریاضی بکنم شیبال بهش بگممممم شششششیبالللللل...ساری چاگیا پیاممو ندید بگیر🤭

من دیشب جون نداشتم نارنگی ببینم امشب میبینمش

واای اونو یه قسمت دیدم حس کردم خیلی درگیر میشم و لجم میگیره چون یکمش اسپویل شد واسم گذاشتم بعدا ببینمش سر حوصله

من هنوز ریاضی تست میزنم مبحث باید تموم بشه لعنت بهششششششش😁تنها کاری که میتونم در قبال سختی ریاضی بک ...

🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂

ریاضی میچین کسگی

اره دقیقاااااااا ااین دهنتو درگیر میکنه 

نارنگی روز مرس ولی خیلی قشنگتره🥲☹️😂❤️

ولی ناراحت میشم سریال این مدلی که تهش کاراکتراش پیر میشن☹️🥲

من هنوز ریاضی تست میزنم مبحث باید تموم بشه لعنت بهششششششش😁تنها کاری که میتونم در قبال سختی ریاضی بک ...

هانی من کنکور نوبت دوم رو ثبت نام کردم الان بعد موقع ثبت نام نوبت اول تایید سوابق کردم دیگه لازم نیست درسته؟

🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂ریاضی میچین کسگیاره دقیقاااااااا ااین دهنتو درگیر میکنه نارنگی روز مرس ...

😅😅😅😅ریاضیییییی

نه فعلا حالم خوبه درس میخونم دیکه واسه سریال زیاد وقت نمیزارم