2789
ببر کتابا رو کتابفروشی عوضشون میکنه و یه درصدی کم میکنه حتی اگه توش نوشته باشی من همه کتابای یازدهم ...

این دیگه اخرین فرصته واقعااااانمیخوام تلفش کنم

اینبار ساعت ۵ پاشدم ولی تابه خودم اومدم شروع کنم دیدم تقریبا ۶ عه😐🥲

🫶

این دیگه اخرین فرصته واقعااااانمیخوام تلفش کنماینبار ساعت ۵ پاشدم ولی تابه خودم اومدم شروع کنم دیدم ...

آفرین چاگیا منم حدودا ۱۱ و ۱۲ میخونم از مغزم دود بلند میشه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۰ ساعت تکمیل شدددددددددامروز چطور بود راضی بودی

چشمام میسوزه دیروز ۱۲ خوندم..تا الانم ۱.۵ خوندم برم واسه بقیه امروزززز

آفرین هانی...تو قبولی

تا الان ۹.۵ خوندم ۲.۵ دیگه بخونمممممممم

عااااااااااااااااااااالییی

منم دو ساعت دیگه باید بخونم 

و بشینم جواب تست ها رو چک کنم خودش نیم ساعت طول میکشه😑🥲

من بالاخرههههه امروز پس از یه توقف طولانی مدت سر کیدراما نشستم قسمت اخر youth of may رو دیدم کاش نمیدیدم فقط حالم خراب شد🥲🥲🥲😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم برا کاپلش حقشون این نبود

🫶

عااااااااااااااااااااالیییمنم دو ساعت دیگه باید بخونم و بشینم جواب تست ها رو چک کنم خودش نیم ساعت طو ...

ندیدمش اما جز لیست بعد کنکورمههههه میدونی من دیر از فاز یه چیز هارت بروکن در میام همین الان کافیه یه کلیپ از مستر پلانکتون یا عاشقان ماه یا ۲۱ و ۲۵ ببینم...فعلا حال مود دپ ندارم باید های باشم ولی اسپویل نشه واسم کلیپاشم نگاه نکردم ولی حسم میگه جدا میشن😕

من شروعععع کردم

ندیدمش اما جز لیست بعد کنکورمههههه میدونی من دیر از فاز یه چیز هارت بروکن در میام همین الان کافیه یه ...

همه سریالای غمگینی که تا الان دیدیم در برابر این کم میارن

🥲🥲🥲🥲🥲یعنی جدی جدی حالم بد شد تموم شد قلبم درد گرفت اصلا سر اقاقی پلانکتون اینجوری نشدم😐😭

عالیهههه منم شروع کردم از شیش و نیم بریم بریممممم

🫶

همه سریالای غمگینی که تا الان دیدیم در برابر این کم میارن🥲🥲🥲🥲🥲یعنی جدی جدی حالم بد شد تموم شد ق ...

چقدر خوندی؟ 

من ۱۱ تمام...

لی دوهیون صاحاب داره ها...بانو اوک صاحابشه...خود دانی باز هانی😅

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭این بشر نامبروان من تو کیدراماست یعنی خر بار فیلم سریالاش میبینم اب قند لازم میشم

پروانه های تو دلم به پرواز در میان 💋😔🤣

ارههههه حلالش هق خدایاااا یه شوهرم مث لی دو هیون نصیب من کن هیچیییی دیگه نمیخواااااااام هیچیییی

🫶

لی دوهیون صاحاب داره ها...بانو اوک صاحابشه...خود دانی باز هانی😅

من لی دو هیون میخوامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

🫶