2789
اصلا فقط از رشته های دیگه گفتن راجب کنکور زبان چیزی ندیدم😑پس باید بخونم همون تاریخ و محیط زیستو😑😑

هانی عصری سخنگوی دولت توییت زده یازدهم واسه پشت کنکوریا حذف شد..فقط دوازدهم واسه ما ۶۰ درصد واسه شما همون ۳۰ ددرصد کل تاثیر معدل میشه دوازدهم

روانی شدم به قرآن....من بیچاره کلی عمومی یازدهم خوندم چون تراز دوازدهمم خوب بود میخواستم فقط فارسی رو ترمیم بزنم الان میگن هر کس ۱۲ ام رو ترمیم بزنه کل سابقه اش حذفه هر نمره ای امسال بگیره واسه همه درسا همونه غیبت کنه صفره...مگر اینکه اولین سال ترمیم معدلش باشه و پارسال ترمیم نکرده باشه اون بهترین نمره اش لحاظ میشه

تو روبیکا بزن سازمان سنجش ۴۰ کا فالور داره ازونجا دنبال کن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

حالم خرابه....از صبح دوباره پرانرژی میشم الان حس میکنم وقتم سر اینا که دو ماه مونده دارن شرایط رو تغییر میدن کلی تلف شده...خب کنکوری تست میزدم جای خوندن فارسی یازدهم و تشریحی خوندن شیمی و فیزیک و ریاضی یازدهم 

خوب میشم باید سرپا بشم دوبارا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ۵ پررر انرژی شروع کردم....هیچی نمیتونه جلوی منو بگیرههههههه

مجبورم دوباره همه درسا رو امتحان بدم.....همه اون ۱۹.۷۵ و ۱۹.۵ و حتی ۲۰ هام رو...بخاطر فارسیییی

هانی عصری سخنگوی دولت توییت زده یازدهم واسه پشت کنکوریا حذف شد..فقط دوازدهم واسه ما ۶۰ درصد واسه شما ...

قطعیه؟؟ دیگه نخونم؟😐😐😐😐😐

حالشون خرابه به خدا😭😭😭😭

پس فرصت مجدد نمیدن؟؟؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑خدایا به اینا عقل بده

🫶

من از ۵ پررر انرژی شروع کردم....هیچی نمیتونه جلوی منو بگیرهههههههمجبورم دوباره همه درسا رو امتحان بد ...

عالی‌ ادامه بده منم ۶ شروع کردم 

صبح منم ۵ بلند میشم🫶

🫶

من از ۵ پررر انرژی شروع کردم....هیچی نمیتونه جلوی منو بگیرهههههههمجبورم دوباره همه درسا رو امتحان بد ...

فعلا تمرکزم رو میزارم رو عربی و فارسی دوازدهم

پس دینی دوازدهم رو بخونم یاااااا نهههههه😭

کاش ثبتنام ترمیم رو شروع میکردن تا دقیقا بفهمم چی به چیه

🫶

اهاااااااا دمت گرمممم هانی تو این کاناله عضو شدم فهمیدم چی به چیه

فقط همین نفهمیدم که تاریخ و محیط زیست بخونم یا نه😐😐

🫶

اهاااااااا دمت گرمممم هانی تو این کاناله عضو شدم فهمیدم چی به چیهفقط همین نفهمیدم که تاریخ و محیط زی ...

یازدهم ۹۹ درصد حذفه فقط دوازدهم بخون چاگیا..آره اونجا همه چیو میگه

فعلا تمرکزم رو میزارم رو عربی و فارسی دوازدهمپس دینی دوازدهم رو بخونم یاااااا نهههههه😭کاش ثبتنام تر ...

آره دینی هم هست تو پارسال ترمیم زدی؟ یا امتحانای خودت بوده دوازدهم؟

عالی‌ ادامه بده منم ۶ شروع کردم صبح منم ۵ بلند میشم🫶

آره امسال میشه بالاخره تحمل یه دقیقه خوندن این درسارو بعد کنکور تیر رو ندارم پس تا اون موقع همه تلاشمو میکنم

قطعیه؟؟ دیگه نخونم؟😐😐😐😐😐حالشون خرابه به خدا😭😭😭😭پس فرصت مجدد نمیدن؟؟؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲😑😑😑😑😑� ...

ببین هانی یازدهم نیست کلا

۳۰ درصدت میشه عمومیای دوازدهم همه رو میتونی ترمیم بزنی نمره های قبلیت ولی دیگه لحاظ نمیشه مثلا نمره خوب داشته باشی این خرداد هر چی بشی همونه...گفتی هیچ کدوم عالی نبوده مس همه رو با خیال راحت ترمیم بزن همه عمومیای دوازدهم فقط..هانی تو پارسالم پشت کنکور بودی یا دوازدهم بودی؟

ببین هانی یازدهم نیست کلا۳۰ درصدت میشه عمومیای دوازدهم همه رو میتونی ترمیم بزنی نمره های قبلیت ولی د ...

مرسییییی بیبیییییییی

خوب شدددد عالیهههه بریم همشو ۲۰ شیممم

هیچکدوم ۲۰ نبود فقط زبانم ۱۹/۷۵ بود که بیستش میکنم امسال

بریمممم بریمممممممم

کاش دو روز برای اون کتابای یازدهمی که خریدم صبر میکردم😂😂😂😂😂فدای سرم😔🌹🤣

🫶

مرسییییی بیبییییییییخوب شدددد عالیهههه بریم همشو ۲۰ شیمممهیچکدوم ۲۰ نبود فقط زبانم ۱۹/۷۵ بود که بیست ...

ببر کتابا رو کتابفروشی عوضشون میکنه و یه درصدی کم میکنه حتی اگه توش نوشته باشی من همه کتابای یازدهم رو گرفتم باید ببرم بدمشون 

آره هانی عالی شد از رقبا جا نمونی بخونیاااااا...همه عمومی دوازدهم رو باید بدی بقیه پاک میشه سابقه ات اما اگه یکی غیبت کنی نمره های پارسالو تاثیر میدن.پس همه رو باید بدی

موفق میشیم