jadehaner مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 عنوان اول مهر | مشاهده متن کامل بحث + 11337 بازدید | 2676 پست همین که اول مهر لازم نیست پاشم برم مدرسهمنت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت 🫶 1403/06/29 | 19:35 52 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 برم ببینمشششششششش من خیلی ژاپنیا رو نمیشناسم ولی همینکه با فلیکسه گویای همه چیزه وای خیلییییی شیک بود ام ویش😭🥲💖اگه بخوام یه اهنگ قشنگ ازش پیشنهاد بدم اهنگ queen خیلی نایصه 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 برم ببینمشششششششش من خیلی ژاپنیا رو نمیشناسم ولی همینکه با فلیکسه گویای همه چیزه اوکی من تا الان کلاس بودم🤡چشام درد میکنهامروز دوباره کنکور ۴۰۳ تیر رو میزنم اخر شب درصداش رو میگمعمومی هم فارسی میخونم عربی مرور میکنم بریم بریممممم 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 اوکی من تا الان کلاس بودم🤡چشام درد میکنهامروز دوباره کنکور ۴۰۳ تیر رو میزنم اخر شب درصداش رو میگمعم ... آفرین چاگیا....من از ۶ صبح تا الان ریاضی میخونم حد دارم تست میزنم..ریاضی خوبه ریاضی خوبه ریاضی خوبه...من خوب نیستم🤣مشکل از منهمنم ار ۱۲ میرم زیست..بدو امروز رو بدووووو بخون چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 وای خیلییییی شیک بود ام ویش😭🥲💖اگه بخوام یه اهنگ قشنگ ازش پیشنهاد بدم اهنگ queen خیلی نایصه لی فلیکسسسسسسسسسسسسسس جمقنزاختلانقجناتحطتهحستهحناحتهحج۹مناصنلایحع۳تحختنجتنمجنتخناتححتتحنتتنت🤪 چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 آفرین چاگیا....من از ۶ صبح تا الان ریاضی میخونم حد دارم تست میزنم..ریاضی خوبه ریاضی خوبه ریاضی خوبه. ... گود گود گود ریاضی مثل مینگیو شیرینه🌹 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 آفرین چاگیا....من از ۶ صبح تا الان ریاضی میخونم حد دارم تست میزنم..ریاضی خوبه ریاضی خوبه ریاضی خوبه. ... من الان دارم وکب میتونمشمشمشممشمشمشمشسنینینین😀🔪 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 لی فلیکسسسسسسسسسسسسسس جمقنزاختلانقجناتحطتهحستهحناحتهحج۹مناصنلایحع۳تحختنجتنمجنتخناتححتتحنتتنت🤪 وای خیلی جیگر بوددددد😔🌹قلبم لرزید امضامو عوض کردم 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 گرامر نوبت اول ۴۰۳ ۶۰% من واقعا میخوام go کنم از این زندگی😭😭😭😭😭😭😭نکته جالبش اینه که هیچ نکته جدیدی نیست همش بی دقتیه😭😭😭😭حواسم خیلی وقته منو leave کرده 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 گود گود گود ریاضی مثل مینگیو شیرینه🌹 😁😅🤣😂😍🤩🥰ریاضییییییی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 وای خیلی جیگر بوددددد😔🌹قلبم لرزید امضامو عوض کردم فهمیدممممم دلیل امضاتو چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 نکته مزخرف اوکراین بی دلیل با the میاد😐🌹 جدی؟؟؟ چرا؟؟؟؟ عاشق جیزای بی دلیلم که این روزا زیاد میخونمشون😑 چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 گرامر نوبت اول ۴۰۳ ۶۰% من واقعا میخوام go کنم از این زندگی😭😭😭😭😭😭😭نکته جالبش اینه که هیچ نکته ... حواست رو تا تیر ماه نگهدار نزار لیوت کنه بهش فعلا need داریمممم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی