2789
جدی؟؟؟ چرا؟؟؟؟ عاشق جیزای بی دلیلم که این روزا زیاد میخونمشون😑

نمیدونمممم🤡😂😂

یادمه اون سالا که جنگ اوکراین بود بعد تو همه ی اخبارا میدیدم the Ukraine بعد باعث شده بود چشمم بهش عادت کنه که طبیعیه اگه اسم کشوری با the  بیاد😑😂اشتباه میکردم یادت باشه فقط اسم کشورایی که به صورت جمع میاد با ایالت ها جمهوری ها 

🫶

جدی؟؟؟ چرا؟؟؟؟ عاشق جیزای بی دلیلم که این روزا زیاد میخونمشون😑

منم ترجیح میدم بی دلیل باشه🤡🌹اینجوری مجبور نیستیم دو برابر بخونیمش فقط حفظش میکنیم😭😂😂

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونمممم🤡😂😂یادمه اون سالا که جنگ اوکراین بود بعد تو همه ی اخبارا میدیدم the Ukraine بعد باعث شد ...

واو...من ۵ ساله کلاس زبان رو ول کردم خیلی چیزا یادم رفته...

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
😂😭

هانی من ۱۲ خوندم با تب سنج دمای سرم ۳۷.۵ بود یعنی تب...بعد یه ربع استراحت کردم خوب شد...مغزم عین موتور ماشین داغ کرده بود آمپرم رفته بود بالااااااا😅😅😅امروز گوشام نمیشنید مامانم میکفت هندزفری نزار تو اتاقتی دیگه فردا باید بشنوی مریض چی میگه کر میشی😶‍🌫️اوج احساساتش بوووود

هانی من ۱۲ خوندم با تب سنج دمای سرم ۳۷.۵ بود یعنی تب...بعد یه ربع استراحت کردم خوب شد...مغزم عین موت ...

وای قشنگ دود از سرت بلندشده😂😂😂🤣

استراحت کن صبح شنبس بترکونیممم

وای منم حس میکنم گوشامو یه روز از دست میدم🤡🤡🤡با این وضعیت

راست میگه مامانت🤣🤣🤣🤣🫶

🫶

وای قشنگ دود از سرت بلندشده😂😂😂🤣استراحت کن صبح شنبس بترکونیممموای منم حس میکنم گوشامو یه روز از د ...

😅😅😅😅بترکونیم چاگیااااا

من شروع میکنم ریاضی رووووووو

😂😂😭هانی امروز قرار بود مشخص شه شد؟

نه هنوز خبری نشده.....همه چی رو هواسسسس

وااای هانی من یه سوتی دادم امروز......پسر عموم پزشکی میخونه اومده بود اینجا که یه سری بزنه همینجوری... بهش گفتم میوه بخوووون....  میشه من بخار شم؟؟؟؟ قراره شام‌اینجا باشن اونم منو بزور فرستاد اتاقم‌ میگه برو درستو بخور      من درسسسسس میخورم کوفت میکنم الان...

هارهار هار میخنده انگار چی گفتم من این سوتیو هزار بار دادم ولی کسی اینجوری نمیخنده🙄.خنده اش بند نمیومد....از بس میگم‌بخونم کلا به بخوابمم میگم بخونم...من قبول شم دهن همه رو ببندم...وای یه لحظه حتی نمیتونم تصور کنم که قبول نشم....واییییییی وایییییی مجبورم‌مجبور بایددددددد قبول شم

من برم درسامو بخورم....