2777
2789
دقیقا...ایشالاااااااا....دعامون کن رتبه خووووووب میخوایم

ایشالاا

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جده🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡😭😭😭🤣🤣🤣🤣

هانار 😏

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

فعل فعلا فعلو فعلتفعلتافعل نمیدونم چی 😂فعلت فعلتمافعلتم فعلت فعلتما فعلتنفعلت فعلنا

وااااااااو

وااااااااااااااااااو زبانم قاصر است دمت گرم سیسی😀🙌🏻😂😂😂😭😭🫶💞

فعل نمیدونم چی🤣🤣🤣🤣😭

🫶

بنویس کاغذ بزار بعد بنویس تند تند بعدش تصحیح کن ۱۴ صیغه اینجوری خیلی خوبه.راستش من عربی رو هنوز شروع ...

🤧😭😂😭😂

من عربیم همیشه ۲۰ بود 

ولی همشووووو فراموش کردم☹️

🫶

وااااااااووااااااااااااااااااو زبانم قاصر است دمت گرم سیسی😀🙌🏻😂😂😂😭😭🫶💞فعل نمیدونم چی🤣🤣🤣🤣 ...

😂😂😂

بدو هانی عالی بخونیم❤

موزیک ویدیو لیسا فلیکس رو ببینننننن اخرررر شب من که نتونستم طاقت بیارم😭😭😭

قشنگ ترین اتفاق ۲۰۲۵ این موزیک ویدیو بوووودددددد

خیلی صدای فلیکس و لیسا به هم میاااااد یکی از بهترین فیت هاییه که دیدم😭

تو چنل جوپ نیستا تو چنل خود لیساعه

🫶

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این که گفتی حواست بهم هست دروغ نبود🫶🥺🤡

اره حسابی چکت میکنم بیبی😘

موزیک ویدیو لیسا فلیکس رو ببینننننن اخرررر شب من که نتونستم طاقت بیارم😭😭😭قشنگ ترین اتفاق ۲۰۲۵ این ...

وای لیساااا