2789
فقط یه لحظه اومدم بگمماضی ماضی بعیدهماضی مضارع استمرارییییبا لحن فلاح بخون✨️🌹چرت و پرته ولی تو ذهنم ...

وااای فلاح عالیه حالا برو جلو یه شعرایی داره جوااااب و در عین جال بی مزه....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
من تا الان ۵ ساعت ریاضی ۱۰۰ تا تست ۶۳ درصد مثلثات....۳ ساعت شیمی تست دهم ۷۸ درصد....خوندممممممملغت ر ...

دارم حس میکنم شبیه ریاضی شدی🥺😂🫶

وای دمت گرمممممممم شیمیت عالیههه

مثلا اینو هی امروز یادم میرفت😑

Insufficiency یعنی نارسایی عدم کفایت

🫶

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وااای فلاح عالیه حالا برو جلو یه شعرایی داره جوااااب و در عین جال بی مزه....

اره خیلی خنده دار و بی مزس خیلی خوبه معلم اینجوری باعث میشه خسته نشی سر کلاسش

امروز حتما باااااااید ۱۴ صیغه ماضی ۱۴ تا مضارع حفظ شم 

هی قاطی میکنم با هم اینا رو😑😑😭😭

🫶

اره خیلی خنده دار و بی مزس خیلی خوبه معلم اینجوری باعث میشه خسته نشی سر کلاسشامروز حتما باااااااید ۱ ...

فعل 

فعلا 

فعلو 

فعلت

فعلتا

فعل نمیدونم چی 😂

فعلت 

فعلتما

فعلتم 

فعلت 

فعلتما 

فعلتن

فعلت 

فعلنا

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اره خیلی خنده دار و بی مزس خیلی خوبه معلم اینجوری باعث میشه خسته نشی سر کلاسشامروز حتما باااااااید ۱ ...

بنویس کاغذ بزار بعد بنویس تند تند بعدش تصحیح کن ۱۴ صیغه اینجوری خیلی خوبه.راستش من عربی رو هنوز شروع نکردم یکم لغت خوندم فقط فارسی میخونم بیشتر...ولی عجیب یادمه عربی پارسال

فعلن میشه😄

افرین

نگاه کن ۹ ساله مدرسم تموم شده ولی بلدممم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

صیغه ۱۲ و ۸ مضارع از فعل خرج تو باب افعال؟؟؟

اخری رو نفهمیدم 

ولی یادم نمیاد مضارع رو😂

اخری رو نفهمیدم ولی یادم نمیاد مضارع رو😂

به هیچ دردی نمیخوره و مشکلی تو کائنات اتفاق نمیوفته بلد نباشی... منم قبول بشم امیدوارم همه این درسا یادم بره حیف ظرفیت مغز والللللا

دارم حس میکنم شبیه ریاضی شدی🥺😂🫶وای دمت گرمممممممم شیمیت عالیهههمثلا اینو هی امروز یادم میرفت😑Ins ...

حالم از ریاضی بهم میخوره ولی باید پیش ببرمش تمومم نمیشه

شیمی خودمم ذوق کردم واسش

مثلا اینجوری sufficient money یعنی پول کافی حالا sufficiency میشه کفایت...insufficiency میشه عدم کفایت میدونی با هم خانواده یا تو جمله یا فریز من بهتر یادم میمونه یا مثالای خنده دار و عجیب حتی

ولی لغت سختیه اینو همون تو جمله باید یادت بمونه

به هیچ دردی نمیخوره و مشکلی تو کائنات اتفاق نمیوفته بلد نباشی... منم قبول بشم امیدوارم همه این درسا ...

میدونم بابا نه اینکه بدرد ما خورده!!! 

ایشالا میگذره  راحت میشی