2777
2789
الان کجایی؟ کجا میتونی بری یکم حالتو خوب کنه؟ کاش کارائوکه داشتیم نه؟ یه جای حال خوب کن مثلا...

الان خوبم من اومدم خونه تنهام یکم بخونم برم کلاس همه چی خوبه من خوبم تو خوبی 

دوباره نوبت میگیرم ببینم چی میشه

عاشقتم تو بخون هانی

🫶

وای کاشکی کارائوکه بهترین جای دنیاس

منم گاهی میزنه به سرم مهاجرت کنم برم یه جایی که حداقل چیزای قشنگ باشه بیا بخونیم بریم

بیا بریم یه جای بهتر زندگی کنیم

تورووووووخدااااا باید ژاپنی قبول بشی باید بری دانشگاه تهران

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم گاهی میزنه به سرم مهاجرت کنم برم یه جایی که حداقل چیزای قشنگ باشه بیا بخونیم بریمبیا بریم یه جای ...

اوهوم تو هم همینطور با هم میریم تهراندرسمون تموم شد پولامون جمع میکنیم یه سفر دوتایی میریم برو برو 

منم برم حالم خوبه

یعنی میدونی هیچکی رو ندارم اینا رو باهاش درمیون بزارم مرسی که تو زندگی من اومدی🩷

🫶

الان خوبم من اومدم خونه تنهام یکم بخونم برم کلاس همه چی خوبه من خوبم تو خوبی دوباره نوبت میگیرم ببین ...

الان یه چیز حال خوب کن نگاه کن بعد درسو شروع کن یکم روحیه ات رو خوب کن یه چیز خوشمزه بخور و فکر کن زندگیت از الان شروع میشه....باشه؟؟؟؟؟ من میام سر میزنم اینجام همیشه تو فقط خوب باش خوب بخون و قبول شووووووووووو

باشه؟

اوهوم تو هم همینطور با هم میریم تهراندرسمون تموم شد پولامون جمع میکنیم یه سفر دوتایی میریم برو برو م ...

گریه ام گرفت قلبم به قلبت راه داره انگار....مرسی که توام هستییییی بدووووو 

قوی باش قویییییی باید قوی باشیم و موفق....

رفتی کلاس؟ خوندی هانی؟

اره کلاسو رفتم ولی حواسم همش به موبایل بود هووووووف

نه نخوندم 

به این مشاوره های انلاین پیام دادم 

همشون همون حرفای تکراری چرت و پرت گفت برو پیش روانشناس

اخرشم وسط حرفام گفت شیفتم تموم شده خداحافظ🥲 

🫶

اره کلاسو رفتم ولی حواسم همش به موبایل بود هووووووفنه نخوندم به این مشاوره های انلاین پیام دادم همشو ...

نمیدونم واقعا کاری از دستشون برمیاد یا نه

اما کلا خود آدم میتونه به خودش کمک کنه و اونا احتمالا راهنمایی میکنن چطوری 

پر.یود هم بی تاثیر نیست من از یه هفته قبلش اصلا نمیشه باهام حرف زد دپ میشم و داغونم کنکورم باز موثره و همه شرایط ولی خب اگه فکر میکنی خودت نمیتونی حلش کنی میتونی کمک بگیری ولی تو قوی تر ازین حرفایی وقتت و انرژیتو هدر نده بخون

نمیدونم واقعا کاری از دستشون برمیاد یا نهاما کلا خود آدم میتونه به خودش کمک کنه و اونا احتمالا راهنم ...

اره دقیقا میخوام باشگاه ثبت نام کنم دوباره شاید از این حالت اشغالی در بیام در عوض از اون ور دو ساعت زود تربیدار میشم 

ساعت ۷ همیشه اینبار سعی میکنم ۵ پاشم دعا کن خیلی به روتینم لطمه نخوره چون بهش احتیاج دارم 

🫶

نمیدونم واقعا کاری از دستشون برمیاد یا نهاما کلا خود آدم میتونه به خودش کمک کنه و اونا احتمالا راهنم ...

به اینا بگو یکم استراحت کنن🥲🥲🥲🥲🥲

چقدرررر این امروز منو شاد کرد دوباره هایپ شدم 

🫶

چیک چیک بوم ژاپنی خیلی قشنگه دارم گریه میکنم اصلا وای باورت نمیشه چه قدر بهم انگیزه خوندن داد 

همه چی ژاپنیش قشنگه😭😭😭😂

وای جییییغ خیلی خوبهههههههههههههههه

عاشقتمممممم

🫶

اپیلاسیون تضمینی با موزیک ویدیو جدید ایتیز🥲🥲🥲

چرا اینقدر متفاوت چرا اینقدر خفن 

چرا یونهو اینقدر جذاب 

پاسخگو باشششششششش

ام ویش از ایناست که تو تاریخ کیپاپ ثبت میشه

دم کی کیو گرم🗿🗿🗿🗿

موزیک ویدیو های ایتیز همه عالین همهههههههههعه

🫶

اره دقیقا میخوام باشگاه ثبت نام کنم دوباره شاید از این حالت اشغالی در بیام در عوض از اون ور دو ساعت ...

برو عزیزم اتفاقا خیلی خوبه یه ماه برو فعلا بعد دیدی درسا سنگینه باشگاه رو سبک میکنی اینجوری هم هفته ای سه روز بری لطمه نمیزنه بخوای خوب بخونی میشه