2777
2789
کلا پارتای هیون و فلیکس بنظرم قابلیت قفلی دارن...من اجراشو میخوااااام...کلیپش که خیلی پیچیده بود وا ...

اره دقیقااا😂😂🥲خیلی جدید بود ام وی من تاحالا اینجوری ندیده بودم

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساعت ۷ بیدار شدم کلاس بودم تا ۱۱ دیگه ۱۲ و ربع باید شروع کنم هوووووووففففف تو چیکاره ای

هانی منم از ۱۲.۵ شروع میکنم از ۸ شروع کردم تا ۱۱.۵ رفتم یه چی خوردم و استراحت کردم دیگه از ۱۲.۵ برم تا ۳.۵ نهارمم اون موقع میخورم 

بدوووو امروز رو بترکون...کرنومتر بفرست شب..درصداتم بگو عزیزم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
هانی منم از ۱۲.۵ شروع میکنم از ۸ شروع کردم تا ۱۱.۵ رفتم یه چی خوردم و استراحت کردم دیگه از ۱۲.۵ برم ...

دیروز یادم رفت بفرستم💀🥸😂😂😂وای

اره حتماااااااا

🫶

دیروز یادم رفت بفرستم💀🥸😂😂😂وایاره حتماااااااا

پس منتظرمممممم

امروزم زیست ۷۳ زدم....چرا بالای ۸۰ نمیره؟؟؟؟؟؟؟ 

فیزیکم ولی ۸۷ درصد شد   ۱۰۰ تا سوالللللل خودم ذوق کردم

پس منتظرممممممامروزم زیست ۷۳ زدم....چرا بالای ۸۰ نمیره؟؟؟؟؟؟؟ فیزیکم ولی ۸۷ درصد شد ۱۰۰ تا سوالللل ...

وای عالیییی زدی 

ببین اشتباهت تو زیست چی بود مرورش کن

🫶

وای عالیییی زدی ببین اشتباهت تو زیست چی بود مرورش کن

مرسی   

زیست خیلی نکته داره یه چیزیو چک میکنم حواسم هست یه چیز دیگه از گوشه سوال در میاد غلط میشه...باید خیلی تست بزنم اعتماد بنفس بیخود داشتم این مدت تست نمیزدم زیاد الان میبینم غلط دارم 

تو کجاهای درسی صبح تست زدی؟

از صبح دارم با آهنگ دراونینگ درس میخونم با صدای کم مامانم چند بار اومده اتاقم میگه حداقل عوضش کن  تمرکزم بیشتر میشه البته خوب نیستا ولی گاهی میطلبه که حس درسم کمه 

مرسی زیست خیلی نکته داره یه چیزیو چک میکنم حواسم هست یه چیز دیگه از گوشه سوال در میاد غلط میشه...ب ...

من نتونستم اومدم مراسم ختم یکی از اشناهامونه

واقعا نمیشد نیام

خیلی حالم بده میدونی چی شد 

من نوبت روانشناس گرفته بودم پیش مامانم بودم از کلینیک زنگ زدن که نوبت گرفتی منم مجبور شدم بگم اشتباه شده کنسل میکنم به بدبختی جمعش کردم اعصابم خورده

🫶

مرسی زیست خیلی نکته داره یه چیزیو چک میکنم حواسم هست یه چیز دیگه از گوشه سوال در میاد غلط میشه...ب ...

۴ ساعت و نیم خوندم امروز 

الانم برم خونه تا ده کلاس دارم

🫶

من نتونستم اومدم مراسم ختم یکی از اشناهامونهواقعا نمیشد نیامخیلی حالم بده میدونی چی شد من نوبت روانش ...

شادیاتون باشه همیشه

اشکال نداره هانی زندگی همینه خودتو هل بده جلو من امروز صبح حدودای ۵ صبح افت فشار داشتم حالم خراب بود حتی صدام در نیومد نشستم خوندم آهنگ گذاشتم و گفتم خوب میشم 

اگه فکر میکنی نیازه دوباره وقت بگیر اگه خوبی و میتونی زیاد خودتو درگیر غیر درس نکن

بخون و بزار درسا برن جلو...خیلی سخته...‌همه چیز زندگی اما چاره ای نیست هر کسی قویتر باشه دووم میاره موفق میشه و میتونه به اهدافش برسه....

۴ ساعت و نیم خوندم امروز الانم برم خونه تا ده کلاس دارم

کلاسم خودش درسه اشکال نداره جبران میشه 

روحیه و اعتماد بنفس تو کنکور خیلی مهمه اینکه نبری و تا لحظه آخر ادامه بدی

دوست من پاش شکسته بود ۴۰ روز اونم تو اسفند و فروردین تو گچ بود اما خوند و دارو آزاد آورد