2777
2789
دقیقا بیا بریم جلو خوبی زندگی اینه دنده عقب نداره فقط باید بری جلو و از مسیری که گذشتی دیگه گذشتی و ...

فکر کنم تا هفته ی دیگه دقیق مشخص میکنن صبر کنیم؟وای خدااااا من جسته و گریخته میخونم یازدهم رو

🫶

برم اینو گوش کنم ببینم چجوریههانی بریم دوباره شروع کنیم؟ پایه ای امروز ۱۰ بخونیم؟

اوکی من تا الان اینقدر خوندم امروز نشد ۱۰ ساعت رو فول کنم چون کلاس دارم

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نههههه ندیدم اینارووو اگه این هفته خوب بخونم میرم جمعه میبینمش هر چند نامپیون توه ولی دلیل نمیشه کر ...

😔😔😔😔😔😔👍🏻😂😂😂😂😂😂😂

موزیک ویدیو انهایپن اومد امروز دیدمش تو زنگ تفریحم عجب چیزی بودووود خیلی متفاوت بود 

اصلا نیکی وای عجب چیزی شده بود😐😐🥲🥲🥲🥲💀

دستشششششش پشمریزون بود منو یاد سریال sweet home انداخت ندیدم هنوز سریالشو ولی😭😂

نیکی پدصگ خیلی جذاب شده بود😐😐😐😐💀💀💀💀😭😭😭😭😂😂😂😂😂😂

باورم نمیشه من و این فقط سه چهار ماه تفاوت سنی داشته باشیم 😐😐😐😐😐😐😐خیلی بزرگ شد یه دفعه تو ایلند اینقدی🤏🏻بود

🫶

فکر کنم تا هفته ی دیگه دقیق مشخص میکنن صبر کنیم؟وای خدااااا من جسته و گریخته میخونم یازدهم رو

فعلا فیلمای فلاح رو حداقل ببین روزی یه ساعت بزار هم بدرد یازدهم میخوره هم ترمیم دوازدهم ولییییی کنکوریتو بترکون که اگه نهایی بود تایم بزاری واسش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
😔😔😔😔😔😔👍🏻😂😂😂😂😂😂😂موزیک ویدیو انهایپن اومد امروز دیدمش تو زنگ تفریحم عجب چیزی بودووود خی ...

واااای دیدمشششش... خیلی خوبهههههه انگار کانسپتشون متفاوته با آلبومای قبل حسم‌میگه قراره بترکونن

اصلا نیکی ترکونده الان از همه هم‌پرطرفدارتره نه؟؟؟؟؟ 

واااای دیدمشششش... خیلی خوبهههههه انگار کانسپتشون متفاوته با آلبومای قبل حسم‌میگه قراره بترکونناصلا ...

اره دقیقاااااا نیکی کلا از البوم قبلی در حال حاضرپرطرفدارترینه

فقط سر بایت می یه خورده به بچه هیت دادن چون طراح دنس بود😂😂😂😂😂🤏🏻کیوت خرررررررررر

من فکر میکردم جونگوون به خاطر موهاش سنتر باشه ولی حقیقتا نیکی اسلی کرد به نظر میومد سنتر باشه😭😭😭🥲

🫶

اوکی منننن اومدممممم چرا یه یه ساعت دیگه میخولم بخونم تو چیکار کردی امروز؟

هانی من دیروز ۱۰.۵ خوندم 

۱ ساعت فارسی عمومی بقیه اختصاصی

اره دقیقاااااا نیکی کلا از البوم قبلی در حال حاضرپرطرفدارترینهفقط سر بایت می یه خورده به بچه هیت داد ...

بایت می رو نیکی طراحی کرده؟؟؟؟؟ بلهههههه دنسش با خواهران کیپاپ دنسر خیلی سکشی بود    

یادمه تو آیلند رقص رو تو ۲۰ دقیقه یاد میگرفت کلا پرفکشنش دنسه...

بایت می رو نیکی طراحی کرده؟؟؟؟؟ بلهههههه دنسش با خواهران کیپاپ دنسر خیلی سکشی بود یادمه تو آیلند ...

کامل نه ولی یه سری از پارت ها نیکی هم توش دست داشت خیلی خووووبه این بشرررررربه امید روزی که منم استعدادمو شکوفاااا کنمممممم 

خیلی هات بود بایت می 

این اهنگ جزو تاپ ۱۰ امه

🫶

کامل نه ولی یه سری از پارت ها نیکی هم توش دست داشت خیلی خووووبه این بشرررررربه امید روزی که منم استع ...

جاست کام آن کیس می اند بایت می    منم خیلی دوستش دارم هم لیریکسش هم دنسش کلا هات بود