2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاااااش تهران قبول بشیم باهم من اگه دانشگاه تهران برسونم بابام میزاره برم عمه ام اونجا استاد دانشگا ...

وای هانی این برنامه هه رو دیدی عاللللللیییییی بود برای چنل pixid عه خیلی اپیزود های خفنی میسازه ذهن خلاقشون رو دوست دارم 😂😂😂

تو میدونی که سوبین فن گیوری عضو کاراعه اسم برنامش بایس بایسمه😂😂اورده بودنش یه ارائه بده راجب کارا برای استف ها گیوری هم اوردن بینشون نشسته تا سورپرایزش کنن😂😂😂چه ذوقی کرد

🫶

چرا بهم بگووووو😂😂😂😂😂😂

😂😂😂 اینجا پسرعموی سمیر داره زنگ میزنه ایلماز گرکان. یه ادم خیلی سیریش و پیله ایه گیر داده سمیر سرمایه گذاری کنه پیشش تو شرکت. اینم نمیخواد برداره بن برمیداره اون دکمه رو که میزنه. میگه منشی سمیر گرکان بفرمایید با لحن زنونه 😂 سمیرم میزنتش😂  اسم قسمت طمع سرچ کن تو گوگل از اپارات ببینش😂

😂😂😂 اینجا پسرعموی سمیر داره زنگ میزنه ایلماز گرکان. یه ادم خیلی سیریش و پیله ایه گیر داده سمیر سر ...

واااای دهنش🤣🤣😂🤣😂🤣😂من ندیدم اینو اصلا

اسکرین گرفتم ببینم😂😂😂😂😭😂😂😂😂

🫶

واااای دهنش🤣🤣😂🤣😂🤣😂من ندیدم اینو اصلااسکرین گرفتم ببینم😂😂😂😂😭😂😂😂😂

😂😂😂اره باحاله ببینش.

یه قسمتییه اسمش روز پر دردسر هست سرچ کن اونم تو گوگل تو آپارات ببین میمیری از خنده😂😂😂 البته پاول هست بن نیست

😂😂😂اره باحاله ببینش.یه قسمتییه اسمش روز پر دردسر هست سرچ کن اونم تو گوگل تو آپارات ببین میمیری از ...

خب پس اول بن رو ببینم 😂😂

این هفته ساعت مطالعمو ببرم بالا تا اخرهفته وقت اضاف بیارم هوووووف🥲

🫶

دقیقا من و تو مسیرمون یکیه🦋الان بهترم امروز میخوام درست و حسابی بخووووونم جوری که تا الان نخوندم من ...

دقیقا بیا بریم جلو 

خوبی زندگی اینه دنده عقب نداره فقط باید بری جلو و از مسیری که گذشتی دیگه گذشتی و رفتی جلو 

برو جلو 

آدما در نهایت تو زندگی خودشونن و خودشون این واقعیته درسته پدرو مادر و... هستن اما هیچ کس نمیتونه جای تو قدم برداره پس باهم این مسیر و به بهترین شکل میریم جلو

آره من جمعه ام

راستش مشاورا همه میگن بخونین تغییری تو ۴۰۴ رخ نمیده اما من واسه کنکور فقط اختصاصی دارم اختصاصی یازدهم رو دارم فول میخونم عمومیم الان فقط فارسی که ضعیفم میخونم چون جز دروس کنکورم نیست نهاییا

تو که زبان رو فول میخونی اون هیچی

بنظرم فیلمای فلاح رو شروع کن یازدهم و دوازدهم رو کاملللل پوشش میده ۲۰ جلسه و کتاب فرمول ۲۰ عربی بخر عربی دو پایه ۲۰ شو چون احتمالا فرصت ترمیم میدن

دینی زوده ولی فارسی هم امتحانش سخته هم ضریبش بالا اکثرا شروعش کردن روزی ۱ ساعت عربی ۱ فیلم ببین ۱ فارسی کلیات بخون مثل آرایه و .... که واسه هر دو پایه هست و یکم تست بزن فارسی رو... بیست رو قوی کن ...وسط برنامه بزار تو تایمی که میخوای کمتر درس بخونی

اکثرا شروع کردن عمومیا رو فعلا

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
هی هانی برو اهنگ universe از epex رو گوش کن عاشقشمممممممفکر کنم یه دو هفته ای شده باشه که اومده ولی ...

برم اینو گوش کنم ببینم چجوریه

هانی بریم دوباره شروع کنیم؟ پایه ای امروز ۱۰ بخونیم؟ 

وای هانی این برنامه هه رو دیدی عاللللللیییییی بود برای چنل pixid عه خیلی اپیزود های خفنی میسازه ذهن ...

نههههه ندیدم اینارووو اگه این هفته خوب بخونم میرم جمعه میبینمش  هر چند نامپیون توه ولی دلیل نمیشه کراش بقیه نباشه